Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

sopcast isimli programı kurup izleyebilirsin. bağlanma sorununu gidermek için de dns adresini değiştirmen gerekir. (örn: 4.2.2.1 ve 4.2.2.2)

Gönderim Zamanı:

bende tvuplayer ile izliyordum ama program artık hata veriyor bende deneyim sopcast i.....bende uyduda var cctv9 izleniyor ama 5 i bi turlu bulamadim frekansini bilen varmidir :D: gerçi googleden bulunur

Gönderim Zamanı:

4.2.2.1 dneyince bende çalışmadı ..... 208.67.222.222 altada 208.67.220.220 yazdım çalıştı tvu player gibi değil görüntüyü beğenmedim ama çalışıyor sonuçta

Gönderim Zamanı:

Ne yazık ki bu uyduların hiçbiri Türkiye'den izlenemiyor. Zamanında çok araştırmıştım. Aynı zamanda CCTV5 şifreli yayın yapıyor. Hotbirdde yayınlanabilir aslında ama kim izleyecek çin kanalını avrupada sonuçta bir maliyet var.

Gönderim Zamanı:

abi sopcast ta gayet güzel izleniyor valla, hem kalitesi fena değil hem de 1mbit te akış hızı çok iyi, hiç duraksama yok. ayrıca sopcast ile maçların kaydı da yapılabiliyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 151 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..