Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

uzun dönem sc + bryce speed fx 2.1 kullandıktan sonra, yakın geçmişte hybrid hevesine girip sıfır hybrid wood + speedy spin tuned max + neos max almıştım, yapıştırıp kombiyi ilk elime aldığımdaki anla, topa vurduğum an arasındaki halimi görmenizi isterdim. herhalede masa tenisi hayatımda hayal kırıklığına uğradığım ender anlardan biri olmuştur bu dönem. ne tahtaya ne de lastiklere alışamadan kısa bir süre sonra tahtayı elden çıkartmıştım, oyunumu bu kadar olumsuz etkileyen bir dönem olmamıştı. Geçenlerde ne akla hizmet takas yoluyla tekrar hybrid wood temin ettim ve üzerine eski h3 + mars lastiklerini takarak tekrar antrenman yaptım, ya ben de sorun var :lol: , ya önceki kaliteli diye kullandığım lastiklerde ya da bu son ucuz çin lastiklerinde, henüz anlayamadım, 1-2 vurup kombiyi kenara koyarım diyordum ama bir türlü zevkten bırakamadım, yaklaşık 1-2 saat oynadıktan sonra kendi raketimi kullanayım dedim, o da ne toplar gitmiyor, ya filede kalıyorum yada filenin dibine düşüyor, sc+ bryce kombinasyonunun bu kadar etkisiz kaldığına kullanmasam inanmazdım heralde, tabi biraz oynayınca tekrar alışıyorsun ama hybridle hiç etkilenmiyorsun bile, fast atak oyun için bu haliyle bile (üzerindeki eski lastiklerle) mükemmel bir performans veriyor,

herkese şiddetle tavsiye edilir.

Gönderim Zamanı:

Turushan, bu yazıyı okuduğuma çok sevindim. Çünkü bende de Hybrid wood var ve çok memnunum. Ben rapid dtecs max lastiklerle olan kombinasyonu çok sevmiştim. Ayrıca MarkV 2.0 ile de çok iyi olmuştu. Demek ki klasik lastiklerle de, yeni tekn. lastiklerle de uyumu iyi. Kafa ağır olduğundan Çin lastiği ile denemedim, dengesi iyice bozulmasın diye. Ama hafif Stiga lastiklerle de eminim harika olacaktır. Tahta sapındaki cam logoyu çıkarıp boş sap içine silikon falan doldurayım dedim, ama bi baktım ki sap boş değilmiş. Ya da cam logonun altı kapalı fakat sap gene de boş olabilir. Ayrıca tahtanın kendine özel bir sesi var, lastikler solüsyonluymuş gibi ses çıkarıyor.

Bu arada H3 hakkındaki fikrini değiştirdiğine de sevindim. Zaten eskidikçe güzelleşen lastikler bunlar. Aynı blucin pantolonlar gibi:)) Ben Gergely üzerinde en çok Çin lastiklerini seviyorum.

Gönderim Zamanı:

benim kombi, lastikler ağır olmasına rağmen korkulacak kadar ağır olmadı, tek kat solusyon sürdüm ve ağırlık olarak rahatsız etmedi, tahtanın sapı boş değil diye biliyorum, wrb değil sanki ama emin olamadım eve gidince tekrar bakacağım, bu arada şunu belirtmek istiyorum, fh yüze mars'ı bh yüze h3 taktım , fh'de ve bh'de her iki lastiği kullanarak çözmeye çalıştım, ilginçtir fazla poplüler olmayan marsı çok daha beğendim, spinde ve drive'de h3'e göre çok daha fazla performans verdi, sanki h3den biraz daha yumuşak, ilerde belki çift yüz yeni mars alıp daha memnun kalabilirim.

Gönderim Zamanı:
benim kombi, lastikler ağır olmasına rağmen korkulacak kadar ağır olmadı, tek kat solusyon sürdüm ve ağırlık olarak rahatsız etmedi, tahtanın sapı boş değil diye biliyorum, wrb değil sanki ama emin olamadım eve gidince tekrar bakacağım, bu arada şunu belirtmek istiyorum, fh yüze mars'ı bh yüze h3 taktım , fh'de ve bh'de her iki lastiği kullanarak çözmeye çalıştım, ilginçtir fazla poplüler olmayan marsı çok daha beğendim, spinde ve drive'de h3'e göre çok daha fazla performans verdi, sanki h3den biraz daha yumuşak, ilerde belki çift yüz yeni mars alıp daha memnun kalabilirim.

Hmm, bu durumda bana da bir çift Mars alıp denemek kalıyor demek ki :gulumse:

Gönderim Zamanı:

:lol::lol: seni masrafa sokmak istemezdim abi, istersen bekle bandırmada benim kombiden denersin, ama memnun kalacağına eminim,

bu arada fiyatına baktım , orhan beyde 20 ytl , güncel bilgi ise mars için 2 haftalık kampanya yapıyorlar, şu an adedi 15 ytl, mükemmel fiyat

Gönderim Zamanı:
:lol::lol: seni masrafa sokmak istemezdim abi, istersen bekle bandırmada benim kombiden denersin, ama memnun kalacağına eminim,

bu arada fiyatına baktım , orhan beyde 20 ytl , güncel bilgi ise mars için 2 haftalık kampanya yapıyorlar, şu an adedi 15 ytl, mükemmel fiyat

Ok, teşekkürler. :isterim:

Gönderim Zamanı:

dün çin lastiklerini söküp fh'e speed fx 2.1, bh'e tibhar speedy spin tuned max taktım, inanılmaz keyif aldım

önceki hybrid fiyaskosunda tibhar lastiği fhde kullanmıştım ve kombiden tiksinmiştim, bir tahta seepd fx'le ancak bu kadar yüksek performans verebilir, daha önce sp fx lastikleri sc, pc, kc gibi tahtalarda kullanmıştım, lastiğin performansını en iyi hybride takınca farkedebildim, topspin ve fastspinler hem daha yüksek bir yüzdeyle masada kaldı, masadan yakın veya uzak spinler mükemmel isabetli gitti, demek keramet tahtadaymış

ancak tibh speedy spin tuned lastiği hiç beğenemedim, ikinci bir şans verip tekrar hybrid'de denedim fakat spinde bile çok çok kötüydü, bir daha asla para verip almayacağım bir lastik, tuning özellikli, daha önce tek kat su bazlı ile yapıştırıp kesmiştim fakat şimdi 3 kat eski nesil solusyon kullanmama rağmen kestiğim tahtaya minicik geliyor. anlaşılan tekrar tuning yapmak gerekiyor. fazla para verip tuningli diye alanlar eminim pişman olacaklar çünkü ilk sökmede minicik kalıyor, beraberinde tuning de almak zorundasınız.

hybrid + bryce speed fx :::::::: mükemmel kombi

fakat ben yine de sc + bryce kullanmaya devam edeceğim :lol::lol: (top hissinden dolayı )

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

yaklaşık 1-2 haftadır hybrid üzerine fh'de sinus max + bh'de samba ntec max kullanarak oynuyorum, fh'de performans olarak daha mükemmel kombi ile karşılaşmadım, sc + 2.1 bryce bile bu kadar keyif vermedi bana, şimdiye kadar nasıl farkedemedim bilemiyorum, herkese tavsiye ederim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 337 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..