Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba,

dün akşam Haldun Alagaş'ta antreman yaptık.

Hava sıcaktı.

Saat 19:00 civarı kimse yoktu ( 2 masa doluydu )

Donic Silver lastiğim ile normal oyunumu oynuyordum.

Sonra saat 20:00'ye doğru nerdeyse tüm 10 masa doldu ve hava çok nemli bir hal aldı.

Ve bundan sonra, Donic Silver ile oynamak imkansız duruma geldi.

Lastik anında ıslanıyor; silmek , kurulamak , temizlemek işe yaramıyor.

Genelde yendiğim arkadaşa 3-0 yenildim. Çünkü tüm FH top spinlerim fileye takıldı (top kayıyordu sürekli)

BH 'deki Tackifire lastiğime baktım. İnanın hiç bir ıslanma belirtisi yok, sadece parmağın geldiği yer normal olarak ıslak. Fakat Silver'de bu böyle olmuyor, lastiğin tümü bir nem tabakası ile kaplanıyor sürekli.

Neyse ben de raketi çevirerek oynadım. Bh Tackifire C lastiğimi FH'e kullandım. Alışmak biraz zor olsa da sonraki maçlarımın hepsini kolayca aldım.

Kuru ortamlarda Silver çok hoşuma gidiyor. Yumuşak lastik ve güngeri ile hisli top spinler yapabiliyorum. Fakat biraz nem oluştuğu zaman zorlanmaya başlıyorum. Son bir yıldır arasıra turnuvalara katılıyorum ve hepsinde aynı sorunu yaşadım, yaz kış farketmiyor.

Çok uzattım, kısaca : Lastiği Tackifire C gibi ıslak ortamlarda bile topu tutabilen fakat süngeri ve lastiğin yumuşaklığı Silver 'ınki gibi olan lastik var mı?

Gönderim Zamanı:

Coppa Silver gibi lastiklerin üstü zaten top tutmuyor, bir de nemi görünce anti tribine girmiş herhalde. Silver'in süngerinin verdiği o hissi alabileceğiniz üstü top tutan bir lastik yok. Ama üstü top tutan ve yumuşak olan klasik lastikler var. Stiga Magna, Juic 999 Elite Ultima Nano gibi lastikler deneyebilirsiniz.

Gönderim Zamanı:
Coppa Silver gibi lastiklerin üstü zaten top tutmuyor, bir de nemi görünce anti tribine girmiş herhalde. Silver'in süngerinin verdiği o hissi alabileceğiniz üstü top tutan bir lastik yok. Ama üstü top tutan ve yumuşak olan klasik lastikler var. Stiga Magna, Juic 999 Elite Ultima Nano gibi lastikler deneyebilirsiniz.

Klasik dediğine göre sök yapıştır gerekiyordur bunlara.

Henüz Donic Platin'i deneme şansım olmadı. Silver kadar etkilenmez umarım nemden. İlk fırsatta gidip alacağım semih bey'den...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 458 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..