Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Ben masatenisini uzun zamandır fakat amatörce oynayan bir insanım. yani demek istediğim lastikti, tahtaydı, zamktı bunlardan anlamam.

geçen gün Butterfly Zoran Primorac 7000 raket satın aldım. Raket elime geçmeden önce biraz internetten araştırayım dedim. http://www.sportyshop.co.uk/acatalog/Sport...s_Bats__15.html ve http://www.shop.edirectory.co.uk/sport_4_c...0+Table&cid=970 sitesinde raketime 1.5mm sünger ve Flextra lastik yazarken elime geçtiğinde ise 1.5mm Wakaba lastiği yazdığını gördüm. Sizce hangisinin olması iyi olurdu. Raketi geri vermeli miyim?

Teşekkür ederim.

(Raket Butterfly Z.P. 7000 olarak geldi.)

Gönderim Zamanı:

o raket için hazır olarak satılanların en iyisi demişlerdi.ben de almıştım.fakat gördüm ki profesyonel bir raketle arasında dağlar kadar fark var.oynamadan anlaşılmıyor.fiyatı iyi diyebilirim.ben geçen yıl 65 milyona almıştım.fakat şimdi kullanmıyorum

Gönderim Zamanı:

Hehe, ben de geldim, yaziyorum artik... Su aralar daha musait oldum, o yuzden geyiklerime kaldigim yerden devam edebilirim :P:

Hazir raket ile tahta ve lastigi ayri alip yaptigin bir raket arasinda daglar kadar fark oldugu dogru. (Bu noktada bazi firmalarin hazir diye sattigi, ama aslinda kendi urunlerinin kaliteli lastik-tahta kombinasyonlarini yaptiklari pahali kombo urunleri konu disi tutuyorum) Tsubasa'nin dedigi gibi guzel bir raketi 50$'a mal etmek mumkun. Mesela zeropong.com'da Friendship urunleri ile kombinasyon yapilabilir. 6030L tahtasi tavsiye edilen bir tahta mesela. Ben bunla ugrasmam derseniz (ki zaten Amerika'dan Turkiye'ye yollama ucreti de var), 22-23Euro'ya All+ tahta, yine ayni fiyata Sriver lastiklerle toplam 65-70Euro arasi bir fiyata da guzel bir raket mal etmek mumkun. Ama 200$a da raketiniz olabilir. Burda hem oyun stiliniz onemli, zira hizli tahtalar daha pahali oluyorlar genelde, hem de butceniz. Birkac istisna disinda "ne kadar ekmek o kadar kofte" kurali burda da gecerli. Pahali tahtalarin bir hikmeti var gercekten de. Lastikte ise fark daha az ve ucuz fiyata alacaginiz bir lastik pahalisindan cok daha iyi olabilir. Mesela hep bahsi gecen H3 cok guzel bir lastik, fiyati da pahali degil. Demek ki genel kural, "tahtada oyun stiline ve butcene uygun en duzgun tahtayi al, lastikte biraz daha pintilik yap" ;):

Netice olarak, yeni raket almissiniz, daha taksitlerini oduyorsunuz, bu soylediklerim aklinizda bulunsun, degistirmek isterseniz raketi, o zaman bunlari gozonunde bulundurmanizda fayda var.

Gönderim Zamanı:

Ben de timo boll 1500 kullandım ama bence allround tahta üzerine sriver fx 1.7mm

alsaydın daha iyi olurdu. :bonus:

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 74 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..