Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

İyigünler, foruma yeni üye oldum. Ben profesyonel olmayan ama uzun yıllardır masa tenisi oynayan bir kişiyim, genel olarak hücum oynarım fakat defansa da ağrılık verebiliyorum.

Yeni bir rakete ihtiyacım var, tahtayla lastiği ayrı alıp özel yapım bir raket almak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var ise memnun olurum. Yani hem bana (Sriver veya Bryce FX, vs..) nasıl bir lastik ve tahta almam konusunda tavsiye verebilir hem de yapıştırtıp almam konusunda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. (Kısacası yeni bir raket konusunda komple çözüme ihtiyacım var :) Saygılar.

Gönderim Zamanı:

Selam Batu...

Oyun stilini biraz daha acarsan daha yardimci olmak mumkun. Soylediklerine gore sana off- veya all+ (Grubba All+ veya Stiga tube light off- olabilir) bir tahta uygun gorunuyor, lastik olarak Sriver L 2.1-1.9mm veya Mark V simdilik onerilerim...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 35 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..