Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:
hybrid wood için söz konusu bu teknolıji hakkında bilgi verecek arkadaşımız var mı acaba, yabancı literatür okuyan

hybird çıktığında stiganın sitesinden bunu okumuştum.Ufak bi açıklaması vardı.Bu yazıyı görünce tekrar bakma isteği uyandı hazır evde boş boş otururken :lol: Wikipediadan açıklamaya baktım da baya kompleks bir şeye benziyor.Galiba o metni çeviricem. (Can sıkıntısı ne yapalım :lol: ) Ama kısaca şimdidn belirteyim anladığımı. Nano teknoloji dediğimiz bu olay bir çok uygulamalı bilimlerle alakalıymış ve ana konusu genellikle 100 nanomer ve bundan daha küçük olan materyali atomik ve moleküler düzeyde kontrol etmek üzerine kurulu bir sistem. Bu arada bir nanaomer metrenin milyarda biri ediyormuş. İşte bu kadar küçük parçacıkları kontrol ederek rakette daha dinamik bir atış açısı sağlamaya çalışmışlar. Bilimsel makaleyi çevirmeye çalışacağım fırsat bulduğum bir zamanda. Tabi gene boşver etmezsem :D:

Gönderim Zamanı:
hybird çıktığında stiganın sitesinden bunu okumuştum.Ufak bi açıklaması vardı.Bu yazıyı görünce tekrar bakma isteği uyandı hazır evde boş boş otururken :lol: Wikipediadan açıklamaya baktım da baya kompleks bir şeye benziyor.Galiba o metni çeviricem. (Can sıkıntısı ne yapalım :lol: ) Ama kısaca şimdidn belirteyim anladığımı. Nano teknoloji dediğimiz bu olay bir çok uygulamalı bilimlerle alakalıymış ve ana konusu genellikle 100 nanomer ve bundan daha küçük olan materyali atomik ve moleküler düzeyde kontrol etmek üzerine kurulu bir sistem. Bu arada bir nanaomer metrenin milyarda biri ediyormuş. İşte bu kadar küçük parçacıkları kontrol ederek rakette daha dinamik bir atış açısı sağlamaya çalışmışlar. Bilimsel makaleyi çevirmeye çalışacağım fırsat bulduğum bir zamanda. Tabi gene boşver etmezsem :D:

yada ben hiç çevirmeyeyim nası olsa türkçesi de var :D: http://tr.wikipedia.org/wiki/Nano

Gönderim Zamanı:

Nano Com.

Teknik Nano bileşik teknolojisi, 50-100 nanometer-boyutlandırılan parça yaratan yeni karıştıran bir tekniği ifade eder.

Bu aşırı derecede küçük parca, daha büyük dinamik etkiyi üretmesi için daha kuvvetli ve daha sıkı bağları üretir.

(NCT= Nano bileşik teknolojisi.)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kompozit

Gönderim Zamanı:

stiga kendini baya asmıs bu konuda çünkü çok meşakatli bir iş nano teknoloji gözle görülemeyecek sekilde maddeleri birleştirme maliyetide bir okadar fazladır fakat iyi yatırım yapmıslar sonucunuda iyi alıyorlardır ayrıca 2 yeni nct tahta daha yaptılar sitesini incelediyseniz biri ofansive nct diğeride allround nct olması lazımdı

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 141 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..