Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

stiga hybrid

stiga titanium

primorac carbon

kreange

hurricane wl off+3

bu 5 tahta hakkında karşılaştırmalı yorumlarınızı bekliorum..

Gönderim Zamanı:
stiga hybrid

stiga titanium

primorac carbon

kreange

hurricane wl off+3

bu 5 tahta hakkında karşılaştırmalı yorumlarınızı bekliorum..

Kreanga yasaklanıyor.Hybrid hissli ve güzel bi tahta.Titanium biraz hızlı.Primorac hissiz ve çok hızlı.Hurricanei bilmiyorum.

Gönderim Zamanı:

titanyum hariç hepsini kullandım, içlerinden en beğendiğim hybrid diyebilirim, top hissi güzel, hızlı ve kontrollü, her pozisyonda güç kaybetmeden oynayabilirsin, pc hinoki katmanlı, top hissi pek iyi olmayan, hızlı ve biraz kontrolsüz br tahta, kc top hissi mükemmel, hız ve kontrol çok iyi yaşadığım tek sorun masadan açılınca güç kaybetmesi, fazla kullanmadan satmıştım, wl +++ tavsiye etmem

Gönderim Zamanı:

Tamam KC güzel bi tahta ama bi de yapıştırma dersi var bunuda unutmayalım(çok çektiğim için söylüyorum :D: )

Gönderim Zamanı:
Kreanga yasaklanıyor.Hybrid hissli ve güzel bi tahta.Titanium biraz hızlı.Primorac hissiz ve çok hızlı.Hurricanei bilmiyorum.

Kreanga neden yasaklanıyor

Gönderim Zamanı:
Kreanga neden yasaklanıyor

üstündeki gri vernik kaplaması yüzünden ama suanda kesin yasaklanıp yasaklanmayacağı belli degil gibi eylül de tüm yasaklar açıklanacak

Gönderim Zamanı:

Yıldızlar ve gençler şampiyonalarında çocukların raketlerini topluyorlarmış ertesi günkü maça kadar vermiyorlarmış, otele götürüp de tekrar yapıştırmasın diye. Turnuvanın oynandığı salon pis ise ki bizim Türkiye'de daha henüz temiz salona rastlamadım oyuncu aceleyle temizlemeden tozlu haliyle verirse bütün gün o toz lastik üzerinde kalacak lastiğin ömrü azalacak. Peki oyuncu temizleme fırsatı bulursa ne ile temizleyecek. Tüm temizleme solüsyonları da mı yasaklanıyor. Acaba her ortamın tertemiz tozsuz olduğunu mu varsayıyorlar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 483 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..