Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:
sitede bir kaç arkadaş tsp tahta kullanıyordu galiba, bu tahtayı kullanan ve memnun kalan var mı acaba????

Turuşhan abim bahsettiğin tahta arkadaşımın eski tahtası..

Farklı ve karizmatik bi yapısı ben de merak uyandırdı

bi vesileyle deneme şansı bulmuşken ben de kaçırmadım tabi.. (o:

Tsp nin karakteristik özelliklerinden sağlamlılık ilk göze çarpan özelliği..

Forhand tarafında G2 Fx, backhand de ise catapult takılıydı..

Bu lastiklerle uyumu süperdi diyebilirim..

Forhand oldukça hızlı,aynı zamanda dengeli,backhand de beklemediğim kadar agresif çıktı..

Hissini de çok beğendim..

Açıkçası tahtanın ALL olduğunu öğrenince ben de şaşırdım..

Gönderim Zamanı:
tsp'nin reflex serisi titreşimli mi? bu tahtanın 2. elini bulabilirmiyiz???

TSP markası her ne kadar büyük bir marka ve kaliteli ürün sahibi olsada,

yeteri kadar bilinmediği ve yaygın olarak kullanım alanı bulamadğından,

tahtanın 2.elini bulmak oldukça zor gözüküyor )o:

Gönderim Zamanı:
TSP markası her ne kadar büyük bir marka ve kaliteli ürün sahibi olsada,

yeteri kadar bilinmediği ve yaygın olarak kullanım alanı bulamadğından,

tahtanın 2.elini bulmak oldukça zor gözüküyor )o:

tsp reflex fitter carbon off var bende. Metin hoca sağolsun onun yarışmadan kazanmıştım. (Olaylı tahtadır :D: ) Neyse. Şu an tahtanın üstünde bryce lastikler var. Gayet kontrolü de hoş iyi bi tahta ama. Masadan uzakta sanki belki nicolettaya alıştığımdan da olabilir o kadar efektif durmadı. Tahta bi garip ötüyor yapıştırdığım da. Lastiklerden kaynaklı olduğnu sanmıyorum. Bir çok değişik lastikle denedm kendine özgü bi ötüşü var. Brio Spark Sponge ve Bryce gibi nispeten sert süngerli lastiklerle iyi sonuç elde edilebiliyor. Tahtada belki wrb gibi bir sistem olabilir. Bende de Canberkte de o kanı uyandı sanıyorum o da bir iki cümle yazar çokta kullanmadı ama.Titreşime gelince gayet titreşimli geldi bana da.Yani uzun lafın kısası öyle ekstrem hızlı bi tahta değil, yavaş? hiç değil. Gayet kontrollü,gayette hızlı hoş bir tahta. Satın alma konusuna gelince 2. el mesela bende var ama Metin Mestanoğluna da danışılabilir zira o almıştı galiba distribütörlüğünü.

Gönderim Zamanı:

reflex serisi tahtalar titresimli ve degisik bir sesi var pianistin dedigi gibi reflex tahtalarda wrb ye benzer bir sistem var ama kafası pek agır basmıyor süleymandaki tahta off bir tahta bryce larla iyi oldu gibi yarın birdaha deneyip yorum yazarız

Gönderim Zamanı:

www.masatenisim.com ve Onur Germiyanoğlu'nun sahibi olduğu Onay Spor un sitesi www.turkmasatenisi.com dan ulaşabilirsin hocam bu tahtaya ve diğer Tsp ürünlerine..

Gönderim Zamanı:

TSP'nin Türkiye distribütörlüğünü Bilgin ve Ümit yapıyorlar. Websiteleri; http://www.masatenisim.com/

Reflex sistem tahtalarda sap parçaları ile tahta yüzeyi arasında süngerimsi vibrasyon gideren bir bölüm var. Hatta Reflex 50 serisi olanlarda bu bölüm sap boyunun yarısı kadara indirildi (%50). 50 rakamı da ordan gelir. Oynamışlığım maalesef yok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   2 Üye, 0 Gizli, 93 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..