Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

ya sevgili birol, kusura bakma ama, soruna gülmeli mi ağlamalı mı karar veremedim, bana sorarsan ox uzun tırtıldan, bryce'a kadar ne istersen takabilirsin.

Gönderim Zamanı:
ya sevgili birol, kusura bakma ama, soruna gülmeli mi ağlamalı mı karar veremedim, bana sorarsan ox uzun tırtıldan, bryce'a kadar ne istersen takabilirsin.

benim bu alanda fazla bilgili değilim.O yüzden genelde sorduklarım sriver fx- veya bryce önerdiler.sence hangi lastik daha iyi

Gönderim Zamanı:
bence her iki lastik de kendi alanlarında en iyileri, peki sen hangi alanda iyisin

Ben genelde atak oynuyorum.Atak şansını rakibime bırakmadan ilk atağı ben başlatıp bitirmeye çalışıyorum.Sen ne kullanıyorsun.Bana önerin ne

Gönderim Zamanı:

agresif oynuyorsun yani, tekniğim iyi kontrolde zorlanmam dersen bryce kullan derim, kontrolde sıkıntı yaşarım dersen ve biraz daha yavaş olsun dersen sriver fx iyi bir seçim olur.

ben imzamdaki ekipmanları kullanıyorum

Gönderim Zamanı:

Butterflyın fiyatları rahatsız ediyorsa eğer,

Bi tane Yinhe Earth lastik alın (süngeri 36 derece sertlikte olanından).

Ucuz. 20 lira filan. Yüzeyi iyi top tutan, hızlıca bir lastiktir.

Deneyin. Ağırlığını, oyununu severseniz bi tane daha alın oynamanıza bakın.

Lastik masrafınız masraf olmaktan çıksın.

Gönderim Zamanı:

masa tenisindeki seviyenizi bilmiyorum ama eğer yeni başlamış, hiç ders almamış biriyseniz, sriver fx, rapidsoft (2.0mm veya altı) gibi lastikler tercih ediniz.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 560 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..