Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:
Schlager-Joo se hyuk 2003 wttc --10 numara---

Schlager in 2003 teki Paris Becy deki neredeyse tüm maçları başta Joo See Hyuk maçı olmak üzere aynı zamanda Kong Linghui e karşı almış olduğu bi galibiyet var ki 4-3 bitiyor ve son sette 12-10 gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam

Gönderim Zamanı:

VM 2005 # Michael Maze v Hao Shuai maçını hiç unutmuyorum...MAZE 3-0 dan 4-3 alıyo.Bu maçta loop(biraz argo top dikmek) öğrenmenin ve gerektiği zamanlarda kullanmanın şart olduğunu anladım

• 11 months later...
Gönderim Zamanı:

Jan ove waldner ' in maçlarından herzaman zevk aldım . ve en sevdiğim masa tenisci . Timo boll ile yaptığı maç çok keyif verdi bana . Atina 2004 de. Birde kalinikos kreanga ile vladimir samsonov'un 2008 deki maçı çok güzeldi . waldnerdan sonra kreanga favorimdir ama . samsonov yıkmıstı o maçı . :)

Gönderim Zamanı:

2008 wang hao-ma long china open süper bir maçtı bütün hareketleri görebilirsinz:)

Gönderim Zamanı:

ben en çok china open ma long-joo se hyunk maçı (4-3) ile german open Timo Boll-Chen Weixing (4-2) maçlarını sevmiştim ;): arşivimde bir sürü maç var ama bu ikisinin yeri ayrı defans-atak oyuncu maçlarını seyir açısından daha güzel buluyorum....

Gönderim Zamanı:

Ben uzunz amandır vakit ayırıp izlemedim maç ama Adrian Crisan - Dmitrij Ovchatarov PEKİN 2008 maçınıı bayıla bayıla izledim , tabi sonlarına doğru kahroldum çünkü adamım maçı verdi =((

Gönderim Zamanı:

Benim favorim Oh Sang Eun-Ma Lin 2006 Asian cup maçı...Oh Sang çok iyi oynamasına rağmen maçı veriyor

• 6 months later...
Gönderim Zamanı:

Jan ove waldner ' in maçlarından herzaman zevk aldım . ve en sevdiğim masa tenisci . Timo boll ile yaptığı maç çok keyif verdi bana . Atina 2004 de. Birde kalinikos kreanga ile vladimir samsonov'un 2008 deki maçı çok güzeldi . waldnerdan sonra kreanga favorimdir ama . samsonov yıkmıstı o maçı . :)

Gercegı yansıtmıyor :D xD

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 28 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..