Jump to content
Masatenisi.org Forum

Çocuklar Ve Masa Tenisi

Guest cucar

Recommended Posts

Benim çocuğum Erkek 1,20 cm 6 yaşında masa tenisine yeni başladı. Masa tenisi oynarken oldukça keyif alıyor...

Merak ettiğim konular şunlar cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

1) Çocukların masa tenisine başlama yaşı nedir ?

2) Çocuklar ile ilgili turnuvalar şampiyonalar ne zaman başlıyor ?

3) Çocuklara bu spor nasıl öğretilmeli belirli bir ders programı var mı?

4) Çocuklara herhangi bir yerde eğitim veriliyor mu ?

saygılar...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Benim çocuğum Erkek 1,20 cm 6 yaşında masa tenisine yeni başladı. Masa tenisi oynarken oldukça keyif alıyor...

Merak ettiğim konular şunlar cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

saygılar...

valla sorularınızın sadece birinin yanıtı var bende diğerlerini hocalarımız cevaplar..ilk soru için;tam yaşı başlaması için..hatta kimi üstadlar 6 yaşın bile geç olduğunu söylerler :sasi: sonuç olarak şuan 6 yaşında olmayı ve beni masa tenisine yönlendiren bi babam olmasını çok isterdim..çocuğunuz çok şanslı bence.. ;):

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

saygılar...

1. çağan zaten cevaplamış tam zamanı

2. sanırım bu soruyu kaç yaşında turnuvalara katılabilirler diye sormak istedin. 12 yaşın altındaki tüm yaşlar minik kategorisinde bütün turnuvalara katılabilirler. hatta kendinden büyük diğer kategorilerdede yarışabilirler.( yıldız-genç ve büyükler)

3.kesinlikle bu işi doğru bilen bir antrenör gözetiminde çalışmalı.

4. istanbulda olduğuna göre alt yapı çalışması olan bir klüp bulup ( ibb-fenerbahçe-beşiktaş..gibi) oraya gönderebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

valla sorularınızın sadece birinin yanıtı var bende diğerlerini hocalarımız cevaplar..ilk soru için;tam yaşı başlaması için..hatta kimi üstadlar 6 yaşın bile geç olduğunu söylerler :sasi: sonuç olarak şuan 6 yaşında olmayı ve beni masa tenisine yönlendiren bi babam olmasını çok isterdim..çocuğunuz çok şanslı bence.. ;):

Aslında her iki tarafta şanslı bence ;

Ya oğlu ben bu sporu sevmedim ben sporu yapmak istemiyorum büyünce kahve haneye gidiceğim boş boş gezeceğim deseydi ne olurdu sizce babamızın hali.Baba daha şanşlı gibi duruyor, çocuk yapacağını yapmış baba sözü dinleyip uyguluyor.

Buda benim bakış açım..Ayıklayın şimdi pirincin taşını..!

ktm

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Aslında her iki tarafta şanslı bence ;

Ya oğlu ben bu sporu sevmedim ben sporu yapmak istemiyorum büyünce kahve haneye gidiceğim boş boş gezeceğim deseydi ne olurdu sizce babamızın hali.Baba daha şanşlı gibi duruyor, çocuk yapacağını yapmış baba sözü dinleyip uyguluyor.

Buda benim bakış açım..Ayıklayın şimdi pirincin taşını..!

ktm

:D: :D: :D:

armut dibine düşermiş... bakmazsan dağ bakarsan bağ (bu söz böylemiyde :) ),...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 54 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..