Jump to content
Masatenisi.org Forum

İstanbulda Partner Aranıyor

Recommended Posts

Guest yavuz furkan yazıcıoğlu
Gönderim Zamanı:

profesyonel oynamayı düşündüm zaten yakında bayrampaşa spor kompleksinin tekımına gireceğim sadece bu yazı değerlendirmek istiyorum 5 senedir masa tenisi oynuyorum

Gönderim Zamanı:

Fatihte oturuyorum yer olarak fatihe yakın yerler olursa iyi olur

Gönderim Zamanı:

kendi ayağına gelecek partner biraz zor bulursun herhalde :D yakın olarak ups spor kulubü var zeytinburnunda oraya göz atabilrsin ama profesyonelmişsin orası seni sarmayabilir.

Gönderim Zamanı:

İnşallah uğrarım aslında ups değilde daha önceden zeytinburnu spor kompleksine gidiyordum ama uğrayabilirsem UPS yede uğreyabilirim

Gönderim Zamanı:

pazar saat beş buçukta kesin zeytinburnu spor kopleksinde olacam allahın izniyle gerçi her pazar ordayımda bu pazarda senle görüşelim orda yaşar abişde var orda her pazar oda orda iyi oyuncu kendiside neyse pazar görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy size

Gönderim Zamanı:

şu stadın yanındaki değil mi

Gönderim Zamanı:
şu stadın yanındaki değil mi

İstanbulda oturduğun için şanslısın nereye gideceğine daha karar veremedin gibi.Birde diğer şehirlerdeki arkadaşları düşün doğru dürüst oynayacak yerleri bile yok, sen çoklukta yer seçemiyorsun diğerleri yoklukta oynuyacak yer bulamıyorlar.Şansın açık olsun ..

ktm

Gönderim Zamanı:

benim yer seçmemim nedeni ailemin her yere izin vermemesidir

:fildir:

Haklısınız biz çok şanslıyız

Gönderim Zamanı:
profesyonel oynamayı düşündüm zaten yakında bayrampaşa spor kompleksinin tekımına gireceğim sadece bu yazı değerlendirmek istiyorum 5 senedir masa tenisi oynuyorum

5 senedir nerede oynuyorsun

Gönderim Zamanı:

5 senedir okulumun masa tenisi takımında oynuyodum fakat okulumda tadilat olduğu için masa tenisi oynamamada izin verilmiyor

Gönderim Zamanı:

Serzen abi orda sizi nasıl tanıyacağım bide gerçek adınız neydi acaba

Gönderim Zamanı:

bu ups de yapılan turnuvalar yapılmıyor artık zannedersem. çünki 2 aydır ses seda yok . ya da nurullah hoca nın mailleri bana ulaşmıyor zannedersem

Guest Ömer Faruk Yılmaz
Gönderim Zamanı:
bu ups de yapılan turnuvalar yapılmıyor artık zannedersem. çünki 2 aydır ses seda yok . ya da nurullah hoca nın mailleri bana ulaşmıyor zannedersem

Her ayın 2. cumartesi günü yapılıyor turnuva... Nurullah hoca mailinde sorun olduğunu söylemiştir, size ulaşmaması bu yüzden sanırım...

İyi akşamlar

Gönderim Zamanı:

slm ömer nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor tatildemisin yoksa sensiz olmuyor kan damlıyor gözlerimden kan gücün varsa gel sende yen beni çünkü ben amatörüm çünkü ben yeni başladım çünkü ben yaşım geçti çünkü ben çünkü ben şaka şaka şarkı sözü işte ama özledim senle oynamayı iyi geceler sana

• 1 month later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 519 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..