Jump to content
Masatenisi.org Forum

İzmir De Veteran Düzeyinde Masa Tenisi Oynamak

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

İstanbulda 1981 - 1992 yılları arasında Süperlig de top oynadım..Hocam Reşat ve Ramiz Aydın kardeşler..İzmir de yerleştim.Benim grubum veteranlar olarak adlandırılabilir..İzmirde Masa tenisi oynayabileceğim yer ve arkadaşlar arıyorum..

Raket olarak TIBHAR 2.0 mm kullanıyorum..Parantrenörlükde yapabilirim..

Mesajlarınızı bekliyorum

Hoşçakalın

Gönderim Zamanı:

aydın bey...hoşgeldiniz masatenisi.org a...izmir'de atatürk spor salonunun bulunduğu yerde -ki bu mersinli diye adlandırılan yerde- msatenisi salonu var..hafta içi akşam saat 18,00 den 20,00 ye kadar masatenisi oynanabiliyordu..eğer değişmediyse...ayrıca çarşamba akşamları kurumlar arası maçlar yapılıyor...orda da bir çok oyuncu var veterean diye adlandırabileceğimiz...il temsilcisi aydemir cengiz hocayı bulabilirsiniz orda...sizi yönlendirecektir....ben de sizinle oynamak isterdim ama izmir günlerim sona erdi mezun olunca...iyi eğlenceler...

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:
İstanbulda 1981 - 1992 yılları arasında Süperlig de top oynadım..Hocam Reşat ve Ramiz Aydın kardeşler..İzmir de yerleştim.Benim grubum veteranlar olarak adlandırılabilir..İzmirde Masa tenisi oynayabileceğim yer ve arkadaşlar arıyorum..

Raket olarak TIBHAR 2.0 mm kullanıyorum..Parantrenörlükde yapabilirim..

Mesajlarınızı bekliyorum

Hoşçakalın

Merhaba Aydın,

İzmir'de masa tenisiyle ilgili olarak daha önce şu başlık altında birşeyler yazılmıştı, bir gözatarsan sana yararı olur sanırım.

izmir'de masa tenisi

selamlar...

Ping the once upon a time first runner-up junior in İzmir in a tournament which nobody else entered Pong :lol:

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

aydın bey atatürk stadındaki salon su anda tadilatta yaza kadar sürecek galiba. izmir de kurumlar ligi macları yapılıyor hem eski oyuncular hemde yenileri orada buluşuyor. salon tadilatta olduğu için maclara ara verildi ama 29-30 ocak saat 11 de buca belediyesinin karsısında bp istasyonun arka taraflarında bir salon varmış orada tekra başlayacak. adım özgür hava-iş sendikasında oynuyorum gelirseniz görüşürüz

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Merhaba Özgür Bey..

Mesajınız için çok teşekkür ederim...Bilgisayar sorunu nedeniyle geç aldım...Telefonum 05053989183 ararsanız mutlaka görüşebiliriz.Şu anda Ege Üniversitesi takımından Orçun beyi çalıştırıyorum..Her koşulda sizlerle tanışmak isterim.Ararsanız sevinirim

Hoşçakalın

Aydın Ungan

Gönderim Zamanı:

Merhaba,

Adım Taner irtibat için Tel: 4834050 veya 555-2261382

Hoşçakalın,

• 2 weeks later...
Guest ArmyTurkmenoglu
Gönderim Zamanı:

Merhaba,

Irtibat telefonum 0232 347 00 45, 0555 432 70 73

Armağan Türkmenoğlu

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 347 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..