Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

tg2 ile oynadım top tutuşu harika ama top hissi zayıf sesi de güzel değil onun sert süngeriyle g2fxmax süngerini değiştirebilir miyim bununla elde etmek istediğim ağırlık dengesi daha iyi sesi daha güzel bir lastik ama hız değişimi nasıl olur spinler nasıl olur ve uyum sağlar mı

Gönderim Zamanı:
tg2 ile oynadım top tutuşu harika ama top hissi zayıf sesi de güzel değil onun sert süngeriyle g2fxmax süngerini değiştirebilir miyim bununla elde etmek istediğim ağırlık dengesi daha iyi sesi daha güzel bir lastik ama hız değişimi nasıl olur spinler nasıl olur ve uyum sağlar mı

Abim sen işleri bayağı ilerlettin şansın açık olsun uğraştığına değer umarım..

ktm

Gönderim Zamanı:

şaka dimi bu ? hadi diyelim şaka değil söz ettiğiniz olay sizce mümkünmü ?

Gönderim Zamanı:

arkadasım kafanmı güzel ? kimsenin denemedği birşeyi yapmak istiyorsun herhalde birde sonucunu soruyorsun g2fx in süngerini ayır sana helal olsun sonra tg 2 yi ayır ve yapıştır yada onun yerine tackifire special soft al solüsyon sür oyna

bu gidişle hiç bir yere varamazsın bir lastik seç ve oyununu geliştirmeye ve lastiğe alışmaya bak

Gönderim Zamanı:

Bence gayet mantıklı birşey söyledi arkadaş :D:

Daha önce benzer şekilde üst yüzey ve farklı derecede oluşturulan süngerin birleştirildiğini duymuştum.

Ama ne kendim denedim ne de kendi gözlerimle gördüm.

Yurtdışı forumlarda vs araştırmak lazım aslında.

Bazen sünger bazen lastik zarar görebiliyo,böylece sadece süngeri solüsyon soyma nedeniyle yıpranan ya da masa kenarına vurmadan kaynaklanan kenar dökülmesi gibi durumlar sıkıntı yaratmaz :P:

Gazan mübarek olsun kardeşim.

Allah muvaffak eylesin seni :B:

Gönderim Zamanı:

Daha önce benzer şekilde üst yüzey ve farklı derecede oluşturulan süngerin birleştirildiğini duymuştum.

Bazen sünger bazen lastik zarar görebiliyo,böylece sadece süngeri solüsyon soyma nedeniyle yıpranan ya da masa kenarına vurmadan kaynaklanan kenar dökülmesi gibi durumlar sıkıntı yaratmaz :P:

Yabancı sitelerde sadece sünger satanlar falan var derecelerine göre hatta ama ben daha lastiği bile yamuk yumuk kesen biri olarak böyle bir iş nasıldır ne kadar zordur bilemiyorum :aptal2:

Gönderim Zamanı:

bazı internet sitelerinde üst yüzey ve sünger ayrı ayrı satılıyor onlar alınıp birleştirilebilir fakat fabrika çıkışlı komple bir lastiği süngerden parçalamadan ayırmak biraz zor olsa gerek pütürlü lastiklerin süngeri dikkatlice ayrılabiliyor.

örnek presports ta h2 topsheet var 35derecelik sünger alınıp birleştirilir ve 1 kat solüsyonla güzelcene oynanabilir

Gönderim Zamanı:

Milyonlarca hazır lastiklerden bir şeyler bulamadık şimdi lastik birleştirmeye bakıyoruz.Birleştirmeyi ittf'ye çaktırmadan bol solisyonla yapalımda bir şeye yarısın yoksa halimiz duman vesselam..

ktm

Gönderim Zamanı:
Milyonlarca hazır lastiklerden bir şeyler bulamadık şimdi lastik birleştirmeye bakıyoruz.Birleştirmeyi ittf'ye çaktırmadan bol solisyonla yapalımda bir şeye yarısın yoksa halimiz duman vesselam..

ktm

Eyv. (o:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 189 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..