Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Her olimpiyat sonrası olimpiyatların yapıldığı şehirde düzenlenen Paralimpik olimpiyatlarında, Masa Tenisi branşında ülkemizi, şu an dünya sıralamasında 3. durumda bulunan başarılı sporcumuz Neslihan Kavas temsil edecek. 6 Eylülde başlayacak olan olimpiyatlara antrenörü Yusuf Kılınçkaya ile birlikte uzun zamandır hazırlanan sporcumuz Neslihan Kavas'a gönülden başarılar diliyorum.

Gönderim Zamanı:

geçenlerde tv de canlı röportaj yapıyolardı gitmeden önceydi sanırım ..cok güzel bişey ya,müthiş bir özveri ..Allah yardımcısı olsun GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLİYORUM ..

Gönderim Zamanı:

Bir insanın engeli yüreğinde değilse herşeyin üstesinden gelebilir,yapılmaz denilenleri yapabilir..bol şanslar Neslihan Kavas...

Gönderim Zamanı:

onu sonuna kadar destekliyoruz başarılar seninle olsun neslihan:)

Gönderim Zamanı:

Pekin'de devam eden Paralimpik Oyunları'nda masa tenisinde tek bayanlarda mücadele eden sporcumuz Neslihan Kavas, yarı finale yükseldi. Kavas, yarı finalde 10 Eylül günü Liu Meili ile karşılaşacak. Haydi Neslihan bütün dualarımız seninle

Gönderim Zamanı:

Neden göstersinler ki başarıyı kim görmek ister.Başarısı olan ülke değilki istedikleri başarısızlığı ilke edip amaçları insanlarımızı gütmek,anladıksa mesele yok,anlamadıksa göstermeğe niyetleri hiç yok.

ktm

Gönderim Zamanı:
Neslihan Çinli rakibine 3-1 yenildi. yarın bronz madalya için yarışacak.

İlk dört içine girmiş olması bile büyük başarı madalya olsada olur olmasada,başarılarının devamını diliyorum.

ktm

Gönderim Zamanı:

Neslihan'ı ve ekibini kutluyorum.

Haber programlarında,kim kimi boğazlamış,hangi manken evlenmiş haberlerinden ziyade bu tür sosyal aktiviteler verilse... -_-

Gönderim Zamanı:
Neslihan'ı ve ekibini kutluyorum.

Haber programlarında,kim kimi boğazlamış,hangi manken evlenmiş haberlerinden ziyade bu tür sosyal aktiviteler verilse... -_-

Hiç olurmu öyle şey,biz meraklı milletiz kim ne yapmış ne etmiş önemli olan bunu öğrene bilmek.İnsanımızın çıtasını öyle düşürdülerki bu başarılar hiç ilgi alanlarına girmiyor.

ktm

Gönderim Zamanı:
Bi dakka bi dakka hangi manken evlenmiş? Kiminle evlenmiş? Benim neden haberim yok?

manken ne ne demek noluyo :D:

neslihan inş bronz madalyayı alır döner

Gönderim Zamanı:

Sevgili Neslihan'ımız beklentilerimizi boşa çıkarmadı ve 3. lük madalyası ile bizleri sevindirdi. Bu başarıda başlangıçtan bugüne kadar emeği geçen ve engelli masa tenisinin gelişmesine katkıda bulunan herkese çok teşekkürler.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 402 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..