Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Guest Ömer Faruk Yılmaz
Gönderim Zamanı:
Sriver G3 FX de çıktı bu arada belirteyim.

Fiyatı hakkında bir bilginiz var mı ??

Gönderim Zamanı:
36,90 euro diyor.

iruiru herhalde tenergy'den biraz ucuza satar.

Olsun o liste fiyatı piyasaya ekimde çıkıyor. Yeni olduğu için o fiyat çok normal. iruiru dan 30 a çok rahat alırız.

Gönderim Zamanı:

Butterfly'ın yeni tip lastikleri çeşitlendirmesini bekliyordum ki yavaş yavaş çıkmaya başladı lastikler. İlk fırsatta G3 fx i alıp denemek istiyorum

Gönderim Zamanı:
Ben de çift taraf Sriver G3 FX alıcam. Yapıştıma etkisinden memnun kalırsam lastiğimi bulmuş olacağım

Aliciğim, bir an önce dene ve yorumlarını aktar bende ona göre bir seçim yapacağım.

Gönderim Zamanı:
Aliciğim, bir an önce dene ve yorumlarını aktar bende ona göre bir seçim yapacağım.

Merhaba Mehmet Abi, özledim seni nerelerdesin. Buluşup antrenman yapalım senle. Sriverların 3.jenerasyon lastiği bu G3. Aslında Sriver G2 ler de çok iyi lastikler fakat Bryceların gölgesinde kaldığı için çok popüler olamadılar. G3 FX den memnun kalacağıma eminim. Butterfly, Sriver adına leke düşürmek istemez. Neredeyse Butterfly=Sriver diyeceğiz.

Benim için en önemli unsur solüsyon etkisini hissedebilmek. Eğer o etkiyi alırsam değmeyin keyfime.

Gönderim Zamanı:
Merhaba Mehmet Abi, özledim seni nerelerdesin. Buluşup antrenman yapalım senle. Sriverların 3.jenerasyon lastiği bu G3. Aslında Sriver G2 ler de çok iyi lastikler fakat Bryceların gölgesinde kaldığı için çok popüler olamadılar. G3 FX den memnun kalacağıma eminim. Butterfly, Sriver adına leke düşürmek istemez. Neredeyse Butterfly=Sriver diyeceğiz.

Benim için en önemli unsur solüsyon etkisini hissedebilmek. Eğer o etkiyi alırsam değmeyin keyfime.

Sevgili Ali, Butterfly senin başka lastik arayışına geçtiğini görünce Türkiye sriver kalesinin elden kaçıracağını gördü paçaları tutuştu hemen G3 yaptılar.Biraz daha sesini yükseltseydin G4 - G5 peşpeşede sanırım çıkardı.İsteğin lastikde (G3) aradığını bulursun inşallah..

ktm

Gönderim Zamanı:
Sevgili Ali, Butterfly senin başka lastik arayışına geçtiğini görünce Türkiye sriver kalesinin elden kaçıracağını gördü paçaları tutuştu hemen G3 yaptılar.Biraz daha sesini yükseltseydin G4 - G5 peşpeşede sanırım çıkardı.İsteğin lastikde (G3) aradığını bulursun inşallah..

ktm

Makineli tüfek gibi oldu :))

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Tenergy de ilk çıktığında bir sürü olumsuz şeyler söylendi. Bir baktık ki çoğu insan tenergy ye geçmiş. Hatırlıyorum Bryce da ilk çıktığında beğenilmiyordu. Sonra çok tutuldu. Sriver G3 de aynı şekilde daha piyasaya çıkmadı bile olumsuz şeyler yazmaya başladılar. Eminim Avrupa tensorler gibi birebir aynı his yakalamak mümkün değil.

Bir kişinin yorumuna bakarak da karar vermek çok zor. Bizzat kendimiz denemeliyiz. Bu lastik bence Tenergyden daha kontrollü olacaktır.

Gönderim Zamanı:

Spinspor.comda G3 veG3 fx in lastik kapağı var ve tabi özellikleri de ancak şimdilik ingilizce olarak..

fiyatı düşünüldüğü gibi Türkiye'de 70 civarı bişey olacak..

14 aralıkta alıp deneyebilirsiniz (o:

Selamlar..

Gönderim Zamanı:
Tenergy de ilk çıktığında bir sürü olumsuz şeyler söylendi. Bir baktık ki çoğu insan tenergy ye geçmiş. Hatırlıyorum Bryce da ilk çıktığında beğenilmiyordu. Sonra çok tutuldu. Sriver G3 de aynı şekilde daha piyasaya çıkmadı bile olumsuz şeyler yazmaya başladılar. Eminim Avrupa tensorler gibi birebir aynı his yakalamak mümkün değil.

Bir kişinin yorumuna bakarak da karar vermek çok zor. Bizzat kendimiz denemeliyiz. Bu lastik bence Tenergyden daha kontrollü olacaktır.

Ben zaten kötü lastik olacak demiyorum, hatta iyi lastik olur büyük ihtimal. Sadece sen ve senin gibi birçok arkadaşşın aradığı solüsyon hissi için deneyen adam yok demiş. Yoksa spini, hızı, kontrolü konusunda denemeden başkasının yorumuna bakmak olmuyor.

Gönderim Zamanı:
eehhh... nothing special. Nothing has changed. All the same if you stick is onto a bit faster blade with PSA or wb.glue. Feel like no built in glue effect. When you need to persuade the ball these rubbers simply not enough... Very Similar to 2.0 Donic Coppa JO Gold/Silver. (In case of Donics you can have the alternative to buy MAX)

Böyle bir yorum daha geldi.

Gönderim Zamanı:

hem tc hem de coppa gold ile bh oynadım. g3 ü bilmem ama bu 2 lastik birbirine benziyor diye düşünüyorum. sünger rengine kadar =) çok da yanılmamışsın bence.

lastik yasağıyla birlikte tahta da değiştirdi profesyoneller. Galiba üst katmanı daha yumuşak tahtalar seçiyorlar. Maksat dwell time yani topa vurduğunuzda topun rakette kalma süresini artırmak. Çünkü bu tensor ailesinin sorunu yeterli dwell time olmadığı için spin üretemiyorlar...

ma long un acoustic ten rutis tahtaya geçmesi buna bir örnek olabilir herhalde. üst katman olarak ne kullanıldıgını bilmiyorum ama 2 kat glass fiber karbon katmanı var. hız-kontrol-ağırlık değerleri arasında pek bi fark yok.

Gönderim Zamanı:

Sriver G3 ün ITTF onayı 1 Ekim'den itibaren geçerli. Oluyor. Butterfly-world.com sitesinin haber bülteninde yazıyordu. Mail ile PDF versiyonu geldi. Yaknda web sitesinde de görünür herhalde.

Gönderim Zamanı:
Sriver G3 ün ITTF onayı 1 Ekim'den itibaren geçerli. Oluyor. Butterfly-world.com sitesinin haber bülteninde yazıyordu. Mail ile PDF versiyonu geldi. Yaknda web sitesinde de görünür herhalde.

Şu an hiçbir lastik ITTF onaylı değil :). ITTF'in son listesi 30 Eylül'e kadar geçerliydi, yenisini de zahmet edip yayınlamadılar 3 gündür.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 497 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..