Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaslar mrb.direk konuya giriyorum.bn bundan önce masa tenisne basladığımın 2. yılllarında falan tibhar match tahta ve friendship 729 super soft kullanıordum.ama siz de biirsiniz ki zaman ilerledikçe ve oyun stili geliştikçe insan daha hızlı,atak ve spinli bi oyun istiyor.(kendi adıma böyle) bn de su sıralar yeni bi kombinasyon yapmaya hazırlanıyorum ve sizlerin de fikirlerinizi almak istedim. oyun tarzı için falsolu ve spinli,atak bi kombinasyon yapmayı düşünüyorum.friendship lastik kullandığım için de başka lastiklere uyum sağlayamayacağımı düşündüm.Lastikler kafamda şekillendi ama tahta için tam karar verebilmiş değilm.yapmayı düşünüdüğm kombinasyon şöyle:

lastikler: bh:friendship 729 focus 3

fh:friendship 729 higher 3 tabi başka önerilerinize de açığım.

tahta:tibhar triple carbon,dhs hurricane hao,friendship hao shuai champion carbon .bunlardan birini seçiçem veya aynı şekilde tahta için de önerilerinizi bekliyorum

smdiden sağ olun...

Gönderim Zamanı:

BH yada FH taraflarından birini 2.0 mm yaparsan ağırlık açısından daha rahat edersiniz. Alternatif olarak 2.0 mm lastik belirleyin bence. Tabi ağırlıktan şikayetçi olmuyorsanız lastikleriniz güzel.

Gönderim Zamanı:

çok farklı bir kombiye geçiş düşünüyorsun, hayal kırıklığına uğrayabilirsin, bence biraz daha yavaş bir tahta ve turnuvalara girmeyi düşünüyorsan su bazlı uygun bir lastik seçmelisin

Gönderim Zamanı:

Öncelikle bh seçimin bence harika.

Tahtayı ağırlık olarak 80-85 gr ağırlığında off- sınıfında olmasını tavsiye ederim. Kullanacağın lastikleri gözönüne alarak bu tavsiyede bulunuyorum.

Higher 3 ü yavaş bir tahtada denedim (all), güzel ama yavaş kaldı. Belki hızlı bir tahtada daha iyi olabilir. DHS hurricane 3 lastiğide düşünebilirsin fh lastiği olarak ama nerede bulursun bilmiyorum. Fast spinde bitmiş, başka sitede varmı bilmiyorum.

Hızlı lastik istiyorsan faster 3 ü de düşünebilirsin.

Gönderim Zamanı:

bn de aynısı düşündüm cnk all bi tahtayla yavas kalcaını düsündm ve acıkcası su anda masa tenisinde 7. yılım falan ve stilm gerçekten gelişti ve hızlandı.bu yüzden daha hızlı bi kombinasyon yapmayı düşündüm.hurricane 3 icin ne söliebilrsnz friendshipple kıyasladıınzda? faster 3 higher 3 ya da hurricane 3?

Gönderim Zamanı:

Zamanında Hurricane 3 ile ilgili çok araştırma yaptım. H3 ü kullanan ve beğenenler lastiği solüsyonla kullanmış ve lastiğin solüsyon isteyen bir lastik olduğunu söylediler. Solüsyonsuz ne kadar güzel bir lastik orasını bilemem? Ama friendship lastiklerimi solüsyonsuz zevkle kullanabiliyorum.

Gönderim Zamanı:

bn de friendshipe alıstıım icin değiştirmek istemedim spin değeri ve yüksek değeri,enerji kaybını minimuma indirdii icin higher 3 olarak sectm lastklermden memnunum ztn de tam olarak tahtada karar kılamadım tahta için bi şeyler söleseniz...

Gönderim Zamanı:
bn de friendshipe alıstıım icin değiştirmek istemedim spin değeri ve yüksek değeri,enerji kaybını minimuma indirdii icin higher 3 olarak sectm lastklermden memnunum ztn de tam olarak tahtada karar kılamadım tahta için bi şeyler söleseniz...

Size önerim çin lastiklerine en uyumlu tabiiki çin tahtaları olacaktır bu nedenle çin tahtası kullanın.

Çünkü 729, DHS, Double Fish, Dawei, YinHe ve birçok üretici, lastiklerini kendi tahtaları üzerinde deneyerek üretiyor.

Gönderim Zamanı:

dhs hurricane hao düsünüorm yalnız carbon tahtaya göre daha hızlı bi tahta bu kullanan varsa bi yorum yaparsa gzl oluır.ya da kreange carbon u dhs haoyla takas etmek isteyen biri vardı o falan da yorum yaparsa hoş olur.sonuç olarak şöle bi kombinasyon cıkcak sanırım:

BH:729 FOCUS 3

FH:729 HİGHER 3

TAHTA:DHS HURRİCANE HAO

Gönderim Zamanı:
dhs hurricane hao düsünüorm yalnız carbon tahtaya göre daha hızlı bi tahta bu kullanan varsa bi yorum yaparsa gzl oluır.ya da kreange carbon u dhs haoyla takas etmek isteyen biri vardı o falan da yorum yaparsa hoş olur.sonuç olarak şöle bi kombinasyon cıkcak sanırım:

BH:729 FOCUS 3

FH:729 HİGHER 3

TAHTA:DHS HURRİCANE HAO

Tahta olarak dhs dipper di-02 yada 729 bomb düşünebilirsin, hem ucuz hem kaliteli tahtalar. Hurricane hao tahta iyi ama hızlı ve pahalı bir tahta. Sorun değilse ne ala.

Eğer hızlı lastik kullanabileceksen faster 3 ü tavsiye ederim, emin değilsen hihger 3 de iyi. Zaten hurricane hao alırsan higher 3 ün hızına katkıda bulunacaktır herhalde. Neticede yazdığın kombi güzel, bence al ve kullan. Oynadıkça alıştıkça daha çok beğenirsin.

Gönderim Zamanı:

teşekkürler umarım güzel olur tabi iyi bi kombinsyon olduğunun farkındayım ve bi alışma süreci olacak sonrasında ne olur bakalım.memnun kalmayı umuyorum henüz almadım hala kararsızım ama şu an için güzel duruyor.daha güzel önerileriniz varsa hala bekliyorum....

Gönderim Zamanı:
teşekkürler umarım güzel olur tabi iyi bi kombinsyon olduğunun farkındayım ve bi alışma süreci olacak sonrasında ne olur bakalım.memnun kalmayı umuyorum henüz almadım hala kararsızım ama şu an için güzel duruyor.daha güzel önerileriniz varsa hala bekliyorum....

Öneriler geldikçe işin kolaylaşırmı yoksa kafanmı karışır <_<

Gönderim Zamanı:

etkili bi şey olmadığı sürece kafa karıştırma ya da işimi kolaylaştırma gibi bi etkisi olmaz.ama daha iyi bi seçenek olabileceği için bunu söyledim.her neyse=)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 397 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..