Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Bazı masa tenisi vuruşlarını en güzel kim yapıyor?

Bence;

-Forhand loop: Ma Lin

-Zıplama noktasında loop: Ma Long

-Flip: Chuan Chih Yuan

-Chop: Joo Se Hyuk

vs...

Gönderim Zamanı:

hepsinin kralını wang liqin yapıyor (chop haricinde). ama eski maçlarında bakarsak arada bir güzel choplar da yaptıgı olmuş.

Gönderim Zamanı:

bence diğer her hareket için birsürü aday çıkar en iyi diyebileceğimiz..ama backhand topspin işin içine girince akla gelen tek isim var sanırım..oda Kalinikos Kreanga..

Gönderim Zamanı:

En iyi forehand Atak :Wang Liqin-Ryu Seung Min

En iyi Backhand Atak : Kalinikos Kreanga

En iyi Defans :Joo se Hyuk

En iyi Servis :Ma Lin-Alexia Smirnov

En iyi blok :Jan Ove Waldner-Validimir Samsonov-Werner Schaleger

En iyi loop :Vladimir Samsonov-Joergen Persson

Gönderim Zamanı:
Dünyanın en iyi backhandi bir penholdda var bence o da Wang Hao. Forehand ise Wang Liqin olsa gerek.

Wang Hao nun bh i çok güzel. Ben, topspinide en iyi onun yaptığını düşünüyorum.

Gerçi, burada bahsi geçen adamlar, masa tenisinin en iyileri. Dolayısıyla bütün hareketleri güzel yapıyorlar. Bir tek farkla, Wang Hao nunki onlardan biraz fazla :D:

Gönderim Zamanı:

Ben Wang Hao'nun BH spinlerinin hayranıyım. Bence BH konusunda Kreanga'dan daha iyi. (Penholder'a büyük sempatim var)

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:
loop flip chop ne:)

teknik terimlerin hepsi forumun sitesinde mevcut.... daha doğrusu sitenin forumunun sitesinde :D:

Gönderim Zamanı:
servis ve atak fh ile bh da en iyiler arasında timo boll de var unutmamak lazım kimse söylememiş ben soyleyeyim onu da :gulumse:

Timo Boll u beğenmiyorum ben. Sanki her topa aynı vuruyor hissi veriyor. Forhand spini bence en yakışıklı eskilerden Kong Linghui çekiyor.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

forehand spinde wang liqin çok iyi

backhandde ise kreanga muhteşem

Gönderim Zamanı:
Timo Boll u beğenmiyorum ben. Sanki her topa aynı vuruyor hissi veriyor. Forhand spini bence en yakışıklı eskilerden Kong Linghui çekiyor.

tamam kong linghui de ii ama timo nun yeri bi ayrı ve de o şuan oynuyor...

Gönderim Zamanı:
teknik terimlerin hepsi forumun sitesinde mevcut.... daha doğrusu sitenin forumunun sitesinde :D:

Ne teknik terimler ya! İç, dış, kesme, itme gibi avam türkçe değiller. Üstün uygarlık dili ingilizce terimler.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

İyi de bütün bu adamları nerede izliyorsunuz da beğeniyorsunuz. Masatenisi TV yayına mı başladı :))

Gönderim Zamanı:
İyi de bütün bu adamları nerede izliyorsunuz da beğeniyorsunuz. Masatenisi TV yayına mı başladı :))

Birçok site var ancak ben you tube tan izliyorum. Sözgelimi ma lin vs yaz arat videolar çıkar, yada wang hao vs yaz arat...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 402 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..