Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

bilegine guvenen cikar karsima anakradayim iddiaya giderim 9-0 mars 11-1 oynayanlara duyrurlur gozlerim geciktir duyrulur

Gönderim Zamanı:

İyide tsubasa sen masatenisini teknik olarak ekipman olarak çok iyi biliyosunda masabaşında gördüm seni çok kötüsün , hatırlıyosan ben bile 11-1 yenmiştim seni. ki ben oyuna başlayalı 1 sene oluyo hatırlatırım . bence dikkatli ol nolur nolmaz adam yenebilir. Hani forum kardeşliğimiz var onun için diyorum ;):

Gönderim Zamanı:

Ben Çankırıdayım. Burda rakip bulamıyorum. Bir gelsen de bileğimin pası silinse. Ankaradan isteyen benle oynamaya gelebilir.

Gönderim Zamanı:
bilegine guvenen cikar karsima anakradayim iddiaya giderim 9-0 mars 11-1 oynayanlara duyrurlur gozlerim geciktir duyrulur

Güher kardeş bende tavlada bileğime güvenirim.İstersen herkez usta olduğu konuda kapışsın.Hem masatenisi oynayalım hemde tavla.Masa tenisinde sen beni yenersen bende seni tavlada yenerim ödeşiriz.Hemde 2 mars bi düz :D: .Zamanı sen belirle.

Ozan ben bişeyine oynamayacağım.Meyvaları toplamayı sana bırakıyorum :lol:

Aslında böyle iddalı arkadaşlara pek rastlanmıyor ama ilk önce sen istemişsin ne yapayım :uzgun:

Gönderim Zamanı:

tavla zar isi masa tenisi bilek gerci tavladada ustume yoktur meydan okuyorum

Gönderim Zamanı:
tavla zar isi masa tenisi bilek gerci tavladada ustume yoktur meydan okuyorum

masatenisi maçı iyi fikir ama tavlayı katmamak gerek...zarın keyfine göre oynuyorsun...bence bizler masatenisinde iddiamızı ortaya koymalıyız...farklı zamanlarda da olsa başka illere gittiğimizde forumdan arkadaşlarla haberleşip hem tanışıp hem de kozlarımızı paylaşabiliriz masada...yaşasın masatenisi :alkis::alkis::alkis:

Gönderim Zamanı:

Herkes iyi hoş da kimse hadi oynayalım demiyor.Ben de İstanbul dayım ve buradan bir sürü kişiye oynayalım dedim ama doğru dürüst kimse hadi demedi bu aralar fazlasıyla müsaitim güzel masa ve geniş alan varsa sizin istediğiniz yere gelirim tabi şehir sınırları içerisinde olmak kaydıyla ve ben de iyi oynarım.yenerim demiyorum ama terletirim en azından.Ben Avni Mecidiyeköy de oturuyor ve oynuyorum. Hadi biri oynayalım desin artık da oynayalım.Tel numaram 0 536 827 11 27 ister mail yoluyla isterseniz de telden ulaşabilirsiniz her gün bakıyorum siteye.Herkese selamlar. :thup:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 200 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..