Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

h3 kalın ve sert lastiktir, alışmada zorluk yaşayabilirsin, onun yerine dhs tnt daha yumuşak, 2.0 kalınlıkta ve daha yavaştır,

Gönderim Zamanı:

benim korkum hızlı olması değil çünkü konrolüme güveniyorum.korktuğum şey fazla spinli olması çünkü karşı tarafın spinlerinden de aynı derecede etkilenecektir

Gönderim Zamanı:
primorac 7000 var bende ondan hızlı ve spinli raket arıyorum. dhs cw-c carbon bh g555 fh h3 alacam uygun mudur sizce?

h3 ile 5 aydan fazla süredir oynuyorum ve hala alışma evresindeyim diyebilirim. çinli sporcular küçük yaştan itibaren bu tip lastiklerle ve kendilerine özgü stile göre yetiştiriliyorlar. topa vurma zamanı, vuruş açıları.. vs. avrupa/japon stiline göre farklı. eğer çok fazla antrenman yapacak ve bol miktarda eğitim/maç videolarını izleyecek zamanım olmasaydı bu tip bir radikal karar almazdım. eğer bu saydığım kriterleri yerine getirebilecek durumdaysanız h3 e geçin derim.

Gönderim Zamanı:
benim korkum hızlı olması değil çünkü konrolüme güveniyorum.korktuğum şey fazla spinli olması çünkü karşı tarafın spinlerinden de aynı derecede etkilenecektir

Hem kontrolüme güveniyorum diyorsun, hem de karşı tarafın spinlerinden tırsıyorsun. Neden? En iyisi kontrolüne hiç güvenme..

Gönderim Zamanı:
Hem kontrolüme güveniyorum diyorsun, hem de karşı tarafın spinlerinden tırsıyorsun. Neden? En iyisi kontrolüne hiç güvenme..

hiç çin lastiğiyle oynamadım ondan böyle dedim primorac 7000 le top kaçırmıyorum mesela

Gönderim Zamanı:
hiç çin lastiğiyle oynamadım ondan böyle dedim primorac 7000 le top kaçırmıyorum mesela

Tamam çok güzel o zaman devam et onunla? İttf onaylı bi raket daha ne istiyorsun madem top kaçırmıyorsun.

Gönderim Zamanı:
h3 ile 5 aydan fazla süredir oynuyorum ve hala alışma evresindeyim diyebilirim. çinli sporcular küçük yaştan itibaren bu tip lastiklerle ve kendilerine özgü stile göre yetiştiriliyorlar. topa vurma zamanı, vuruş açıları.. vs. avrupa/japon stiline göre farklı. eğer çok fazla antrenman yapacak ve bol miktarda eğitim/maç videolarını izleyecek zamanım olmasaydı bu tip bir radikal karar almazdım. eğer bu saydığım kriterleri yerine getirebilecek durumdaysanız h3 e geçin derim.

Radikal kardeşim benim..

Gönderim Zamanı:

Bora sen küçük yaşta bir çinli değilsin : ))

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

cagan kardeşin tavsiyesi üzerine tg sky 2 ve 555 lastiklerine baktım tam bana göre gibi

acaba bu lastiklere şöyle fiyatı 50-60 ı geçmeyecek tahta ne önerirsiniz?

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 557 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..