Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Guest Kübra Canlı
Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar bugün masatenisi turnuvamız vardı,elemeyi geçtim ama yarı finalde yenildim öğretmenim raketimi çok açtığımı söyledi ve rakibim sürekli bekentime atıyordu bekentle çakmaya çalışınaca dışa gidiyordu top acaba bekentimi nasıl düzeltebilirim :)

Gönderim Zamanı:
Arkadaşlar bugün masatenisi turnuvamız vardı,elemeyi geçtim ama yarı finalde yenildim öğretmenim raketimi çok açtığımı söyledi ve rakibim sürekli bekentime atıyordu bekentle çakmaya çalışınaca dışa gidiyordu top acaba bekentimi nasıl düzeltebilirim :)

bekentiniz düzelirmi bilmem ama backhand'iniz çalışırsanız düzelir :fildir: herkesin forehand'i backhand'ine göre daha kolay geliştiği için çalışmalarımızda forehand için 1 çalışıyorsak backhand için 2 çalışmalıyız..böylece bu sorunu ortadan kaldırabiliriz..bunun çözümüde düzenli olarak şutop çalışmak..

Gönderim Zamanı:

Bir arkadaşınız sizi oynarken videoya çekebilirse, böyle bir imkan varsa, backhand vuruşlarınızın neden mesela hep dışarı gittiğini kendi gözlerinizle görebilir ve düzelmesi için ne yapılmalı kendiniz bir hükme varabilirsiniz. Ama varamayabilirsiniz de. :gulumse: Çok yardımcı oldum di mi?

Gönderim Zamanı:
Bir arkadaşınız sizi oynarken videoya çekebilirse, böyle bir imkan varsa, backhand vuruşlarınızın neden mesela hep dışarı gittiğini kendi gözlerinizle görebilir ve düzelmesi için ne yapılmalı kendiniz bir hükme varabilirsiniz. Ama varamayabilirsiniz de. :gulumse: Çok yardımcı oldum di mi?

o videoyuda bilen birine gösterebilir... yada kendi kendine başka videolarla karşılaştırarak çözebilir..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 215 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..