Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

8-9 kasım 2008 tarihinde trabzon akçaabat kapalı spor salonunda turnuva düzenlenecektir, minik ve yıldızlar cumartesi, gençler ve büyükler pazar günü yapılacaktır, kayıtlar saat 9da başlayacak ve yanında kimlik olmayanlar turnuvaya alınmayacaktır, herkese duyurulur.

turnuva iptal edilmiştir

Gönderim Zamanı:
8-9 kasım 2008 tarihinde trabzon akçaabat kapalı spor salonunda turnuva düzenlenecektir, minik ve yıldızlar cumartesi, gençler ve büyükler pazar günü yapılacaktır, kayıtlar saat 9da başlayacak ve yanında kimlik olmayanlar turnuvaya alınmayacaktır, herkese duyurulur.

Turushan selam.Turnuvalar sizde baya yaygınlaşmaya başladı sanırım.Bu çok güzel.Ancak turnuvaya katılmak için kimlik istenmiş.Bi yanlışlık olmasın.Ferdi lisans falan olmalı diye düşünüyorum ben.Zaten kimlik taşımak yasa gereği gerekli.Trabzondaki yetkililer kimlik derken lisans demek istemiş olabilirlermi acaba.

Gönderim Zamanı:

tufan bey, özel turnuva olduğu için lisans gerekmiyor fakat kimliği olmayanları yaş sınıfına bakmaksızın büyükler kategorisine yazıyorlar, benim ve diğer birçok hocanın genç sporcuları kimlik bilgisi olmadığı için büyükler grubunda oynadı, hakemleri galiba bu konuda uyramışlar, lisans gerekmiyor diye yanımıza almadık, sporcum da yanına kimlik almadığı için sorun oldu.

bir de geç gelebilecek bir arkadaşımız için kayıt yaptırmadık, kimlik olmadan başkası adına kayıt almıyorlar

Gönderim Zamanı:

Turushan hocam doğru söylüyor :D:

Özel turnuva olduğu için kategorileri ayırmak maksadıyla kimliğe bakıyolar...

Aralık ayında da Doğu Karadeniz En iyi 12' ler turnuvası düzenlicez :P:

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

slm aleyküm daha geniş bilgi yokmu.pazar gün gelsek olurmu

lisans gereklimi

Gönderim Zamanı:

zekeriyya bey maçlar 9 kasım 2008 pazar günü gençler ve büyükler kategorilerinde akçaabat fatih spor salonunda.katılacaksanız kimliniğiniz yanınızda olsun.giresundan sevgilerle

Gönderim Zamanı:
slm aleyküm daha geniş bilgi yokmu.pazar gün gelsek olurmu

lisans gereklimi

daha geniş bilgiye neden ihtayacınız olduğunu anlayamadım, ilk mesajda turnuva tarihi, nerede yapılacağı, saati vs herşey yazıyor, kimlik gerektiği, lisansa gerek olmadığı ilerki mesajlarda açık açık belirtilmiş, hakem adı, salon genişliği falan mı lazımdı merak ettim doğrusu? :lol:

Gönderim Zamanı:
zekeriyya bey maçlar 9 kasım 2008 pazar günü gençler ve büyükler kategorilerinde akçaabat fatih spor salonunda.katılacaksanız kimliniğiniz yanınızda olsun.giresundan sevgilerle

erkan bey tşk ederim grüşürüz o gün inşllah hayırlı günler

Gönderim Zamanı:

ileride tarnzon ilinde yapılacak turnuvlar hakkında bilginiz varmı

Gönderim Zamanı:
ileride tarnzon ilinde yapılacak turnuvlar hakkında bilginiz varmı

şimdilik bir şey yok, olursa buradan açıklarız, sen trabzondamı yaşıyorsun, zaman zaman buluşuyoruz, gel tanışalım bir gün

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 44 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..