Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

arkadaslar ben shakehand tarzında oynuyorum. backhand ile iyi şut atıyorum ama forhand im daha zayıf şut atamıyorum.tenergy 05 kullanıyorum Raket degişimini denedim bi faydası olmadı tutş şeklimi değiştirmem doğru olurmu.??

Gönderim Zamanı:

bh daha iyi fh kötü ise biryerde bir sorun var demektir, bunun tutuş şeklinden ve ekipmandan kaynaklandığını düşünmüyorum, ya yanlış ya da yetersiz antrenman yapıyorsun, antrenman verecek iyi bir partnerin varsa bunu daha çok çalışarak düzeltebilirsin, eğer partnerde sıkıntı var diyorsan o zaman bol bol maç ve antrenman görüntüleri izlemen lazım,

Gönderim Zamanı:
arkadaslar ben shakehand tarzında oynuyorum. backhand ile iyi şut atıyorum ama forhand im daha zayıf şut atamıyorum.tenergy 05 kullanıyorum Raket degişimini denedim bi faydası olmadı tutş şeklimi değiştirmem doğru olurmu.??

Çok çalışmanız lazım çoook. :) Şaka bir yana bunun tutuş çeşidi ile ilgisi yok. İdman yapacaksınız.

Gönderim Zamanı:

birde amatör sayılırım diyorsun tenergy kullanıyorsun... herhalde roket gibi geliyordur masada üstüste kaç kez top tutabildiğini bi ölç bence tenergy kullanmadım ama forumda pek çok yorum var özellik skalası var kesinlikle amatör için değil

Gönderim Zamanı:

Oyununuzu BH'inize kurduysanız ağır kalıp FH'inize tam olarak dönemiyor olabilirsiniz.Duruş hatasından kaynaklana bilir.

ktm

Gönderim Zamanı:

Aslında ekipmandan çok sizin bol bol fh şutop yapmanız lazım. Bende aynı sorunu yaşamıştım. İlk başlarda fh oynayamadığınızı düşünüp pes etmeden çalışınca fh vuruşlar rayına giriyor. Sonra otomotik olarak fh-bh arasındaki dengeyi buluyorsunuz. Ben ilk başladığımda sadece bh oynuyordum. Fh'i geliştirdikçe dengeyi kurdum. Penholder oynarken fh biraz daha kolay geliyor bana ama penholder tutuşa geçmeden önce shakehand olarak iyice antreman yapın derim. Hatta penholder tutuşa özel bir ilgi duymuyorsanız geçmenize gerek bile yok. Biraz antremanla shakehand tutarak fh'inizi geliştirebilirsiniz.

Gönderim Zamanı:
... denedim bir faydası olmadı. Tutuş şeklimi değiştirmem doğru olur mu?

BENCE, penhold tutuş şekli bizim millet için rahat bir tutuş şekli değil. Neden? Biz önümüze konan pilavı çubukla rahat yiyebilir miyiz? Uzakdoğu insanı hayatı boyunca elini o şekilde kullanmaya alışık. Yerken bu aptal çubukları nasıl tutucam diye düşünmüyor. Onlar için gayet doğal bir hareket. Bize ise oldukça ters.

Ayrıca çoğu penholder backhandleri güçlü olmadığından forehandleriyle vurabilmek için at gibi koşturmak durumunda kalıyorlar. Bu da sizi bilmem ama bana ters. Karizmayı, raconu, herşeyi bozuyor. :B:

Gönderim Zamanı:

Bende ilk başladığımda benzer tepkiler almıştım.En iyisi raketimi değiştirim fh çalışayım

Çok teşekkür ederim hepinize.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 257 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..