Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

ÖSS ye girecek arkadaşlara Allah sabır ve çalışma gücü versin ,şansları bol olsun, inşallah istedikleri yerleri kazanırlar.

ktm

• İleti 59
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Gönderim Zamanı:
Bu gençlerden biri de benim. Çok sağolun. İnşallah sizin oğlunuz da başarılı olur.

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Sizlerde mutlu olacağınız yerleri kazanırsınız.

ktm

Gönderim Zamanı:

kolay gelsin gerçekten.ben geçen sene atlattım sıra sizde artık.istediğiniz yerler olur umarım...

• 7 months later...
Gönderim Zamanı:

Hadi hayırlısı.. Giren arkadaşlara başarılar dilerim şansları bol olsun..

ktm

Gönderim Zamanı:
öss ve sbs giren tüm öğrencilere başarılar dilerim

Biz ÖSS derdinden SBS sınavına giren arkadaşları unuttuk, inşallah onlarında girdikleri sınav sonuçları beklediklerinden daha iyi gelir.

ktm

Gönderim Zamanı:
Bende sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar diliyorum.

Ben de,onların sıkıntılarını birebir yaşayan bir eğitimci olarak ,sınava girecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum,Allah yardımcıları olsun..

Ayrıca, benim için zor olacak ama şartlarımı zorlayıp, İnşaallah İzmir den sonra Malatya da da buluşmak üzere Tufan hocama ve tüm arkadaşlara Selamlarımı iletiyorum.

Gönderim Zamanı:
ÖSS bu muydu yaa :)

Çok iyi geçti bakalım , eğer YDS de de iyi yaparsam çok güzel bir yer kazanıcam inallah

Olay budur işte :thup:

Gönderim Zamanı:

sınaw kolaydı gerçekten ben zaten üniversite okuyorum ama kendimi denemek için tekrar girdim. İnsan stressiz girince cok daha kolay oluyor sınawlar azcık bişi calıssaymısım İTÜ Ege falan kazanırmışım :) öss den cıkan tüm arkadaşlara geçmiş olsun İnşallah herkes istediği yeri kazanabilir

Gönderim Zamanı:

2009 Öss dedik nihayet bitti. Her giren için hayırlı bir sonuç çıksın diyelim.

Bazı arkadaşlarımız yorumlarında sınavın soru bazında kolay türden olduğu ortaya çıktı. Demek benim oğlum bayağı zayıfmış ki sınavdan perişan bir halde çıktı..

Herkes için hayırlısı artık..

ktm

Gönderim Zamanı:
2009 Öss dedik nihayet bitti. Her giren için hayırlı bir sonuç çıksın diyelim.

Bazı arkadaşlarımız yorumlarında sınavın soru bazında kolay türden olduğu ortaya çıktı. Demek benim oğlum bayağı zayıfmış ki sınavdan perişan bir halde çıktı..

Herkes için hayırlısı artık..

ktm

Büyük çoğunluk perişan çıktı. (Ben de dahil) Tabi önemli olan puan değil yüzdelik dilim.

Gönderim Zamanı:
ÖSS bu muydu yaa :)

İyi geçti bakalım , eğer YDS de de iyi yaparsam çok güzel bir yer kazanıcam inşallah

İlk defa iyi geçti diyen birisini görüyorum.. Helal olsun

Gönderim Zamanı:
İlk defa iyi geçti diyen birisini görüyorum.. Helal olsun

Sayın smetmusti15 in ilk yorumu iyi geçti dedi ama ikinci yorumunu Alper Yıldırıma haklısın diyerek yaptı. Birinci yorumundan kolay olduğunu anladımda ikinci yormundan ne demek istediğini anlamadım. İlk yorumuna helal olsun diyeceğimde ikinci yorumuna nasıl bir yaklaşımda bulunacağımı bilemedim..

ktm

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 522 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..