Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Donic Silver'dan sonra fh'ime ( forhand in Türkçesi nedir bu arada ? ) Donic Platin aldım.

Silver kadar yumuşak olmadığını biliyordum ama yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla o kadar sert değil izlenimine kapıldım.

Neyse ilk kullandığım zaman tamamen şaşırdım desem yalan olmaz. Beklediğimden de yumuşak , hisli olduğunu ve üst lastiğin topu gayet iyi tuttuğunu gördüm.

( lastiği Semih bey yapıştırmıştı o günün öğleni, su bazlı ile ). O akşam tüm top spin vuruşlarım nerdeyse fileye en az 5 cm daha yakın düşüyor ve müthiş spinliydi.

Fakat 2 gün sonra sanki bambaşka lastik vardı elimde. Hem sertleşmiş hem de üstü o kadar da top tutmuyordu artık. Normal su ve sünger ile temizlemiştim lastiği.

Ve aradan 2 hafta geçti, maalesef o ilk günkü his geri gelmedi. Sünger sanki çok sert ve 1 saat antremandan sonra lastiği sprey veya benzeri temizleme maddesiyle eğer temizlemezsem mümkün değil top tutsun. Üzerinden kayıp gidiyor ve tüm top spinlerim filede..

Bu arada sadece su ile temizleyince lastiği kurulayamıyorum ve sanki sürekli ıslak hissi oluşuyor. Gözeneklerine su girip kalıyor sanki orada.

Alman forumlarında sıkça okumuştum daha önce: Silver ve Gold lastikleri nemli ortamda kullanmak imkansız. Fakat Platin ile bu sorun ortadan kalktı, diye.

Fakat daha kötü sanki şimdi...

1-2 hafta daha oynayıp Platin Soft'u alacağım herhalde.

Bu arada aynı tahta üzerinde eski Desto F2 lastiğim (max) Platin (max)'dan daha hızlı. Tersi olması gerekmez miydi?

Benim gibi Silver'dan Platin'e geçen var mı ? Varsa benzer sorun yaşadınız mı? İlk günü bana yumuşak gelmesinin sebebi su bazlı yapışkan mıydı sizce?

Gönderim Zamanı:

ben farklı zamanlarda silver ve platin soft max kullandım, platin soft bende tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı diyebilirim, belli bir süre sonra top tutuşunda belirgin bir değişikli oldu, spinler etkisini yitirdi ve lastik sanki sertleşti, fakat jo silver bambaşka bir lastik, aylarca kullanılmasına rağmen performansından hiçbirşey kaybetmedi, hem hafif ve kontrollü hem hızlı ve spinli, 3-4 ay önce birkere su bazlı ile yapıştırdım ve halen sökmedim, şu an öğrencim kullanıyor, silver'ı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim, fakat bir daha platin soft mu? tövbeler olsun

Gönderim Zamanı:
ben farklı zamanlarda silver ve platin soft max kullandım,.....lastik sanki sertleşti, .....

Platin soft ta sert ise ben bu işten bir şey anlamadım. Güya Silver ve Gold lastiklerin geliştirilmiş versiyonları olacaktı bu Platin (soft).

Benim aradığım Silver gibi , fakat üst yüzeyi biraz daha top tutan lastik kullanmaktı.

Silver'ı zaten seviyordum, Platin soft u almadan mutlaka bir yerlerde deneyeyim o zaman, olmadı tekrar Silver alacağım bu gidişle.

• 3 months later...
Gönderim Zamanı:
Donic Silver'dan sonra fh'ime ( forhand in Türkçesi nedir bu arada ? ) Donic Platin aldım.

Silver kadar yumuşak olmadığını biliyordum ama yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla o kadar sert değil izlenimine kapıldım.

Neyse ilk kullandığım zaman tamamen şaşırdım desem yalan olmaz. Beklediğimden de yumuşak , hisli olduğunu ve üst lastiğin topu gayet iyi tuttuğunu gördüm.

( lastiği Semih bey yapıştırmıştı o günün öğleni, su bazlı ile ). O akşam tüm top spin vuruşlarım nerdeyse fileye en az 5 cm daha yakın düşüyor ve müthiş spinliydi.

Fakat 2 gün sonra sanki bambaşka lastik vardı elimde. Hem sertleşmiş hem de üstü o kadar da top tutmuyordu artık. Normal su ve sünger ile temizlemiştim lastiği.

Ve aradan 2 hafta geçti, maalesef o ilk günkü his geri gelmedi. Sünger sanki çok sert ve 1 saat antremandan sonra lastiği sprey veya benzeri temizleme maddesiyle eğer temizlemezsem mümkün değil top tutsun. Üzerinden kayıp gidiyor ve tüm top spinlerim filede..

Bu arada sadece su ile temizleyince lastiği kurulayamıyorum ve sanki sürekli ıslak hissi oluşuyor. Gözeneklerine su girip kalıyor sanki orada.

Alman forumlarında sıkça okumuştum daha önce: Silver ve Gold lastikleri nemli ortamda kullanmak imkansız. Fakat Platin ile bu sorun ortadan kalktı, diye.

Fakat daha kötü sanki şimdi...

1-2 hafta daha oynayıp Platin Soft'u alacağım herhalde.

Bu arada aynı tahta üzerinde eski Desto F2 lastiğim (max) Platin (max)'dan daha hızlı. Tersi olması gerekmez miydi?

Benim gibi Silver'dan Platin'e geçen var mı ? Varsa benzer sorun yaşadınız mı? İlk günü bana yumuşak gelmesinin sebebi su bazlı yapışkan mıydı sizce?

kardeş ben silver kullandım dahada onun üzerine lastik görmedim bilmem ne tibarı ne stigası nede bttfly ı ancak platin hiç kullanmadım ama salı günü 8 kişilk takıma komple gelecek bildiğim kadarıyla yane sipariş donic platin diye biliyorum salı günü gelirde kullanırsam sana tekrar dönerim bye

Gönderim Zamanı:

Platin ve platin soft lastiklerini de silver lastiğini de kullanma şansım oldu

özellikle orta-sert hisse sahip tahtalarda inanılmaz keyif verdiler

ancak kısa ömürlü lastikler olduğunu düşünüyorum ben de

Çünkü Platin soft lastiğim 1 buçuk-2 ay sonrasında Pan asia-Flextra lastiklerinden farksız bir hal aldı

Bayat lastik modasının gündemde olduğu bu dönemde acaba benim lastiğim mi bayat yoksa bütün platinler mi böyle diye kendime de sormuştum

Birkaç kişi daha aynı şikayeti belirtmiş sanırım :huh:

Gönderim Zamanı:
Platin soft ta sert ise ben bu işten bir şey anlamadım. Güya Silver ve Gold lastiklerin geliştirilmiş versiyonları olacaktı bu Platin (soft).

Benim aradığım Silver gibi , fakat üst yüzeyi biraz daha top tutan lastik kullanmaktı.

Silver'ı zaten seviyordum, Platin soft u almadan mutlaka bir yerlerde deneyeyim o zaman, olmadı tekrar Silver alacağım bu gidişle.

dostum daha idmandan yarım saat önce geldim amadeus tahtanın üzerinde bir tarafı jo silver max oteki tarafına omega 3 max taktım silver lastik 3-4 aylık omega 1 aylık bi lastik benim düsüncem tam sizin istediginiz gibi omega 3 lastigi silver a gore biraz daha tempolu ve üst yüzeyi biraz daha top tutyor platin soft yerine omega 3 ü deneyin derim ben

• 1 month later...
Gönderim Zamanı: (düzenlendi)
kardeş ben silver kullandım dahada onun üzerine lastik görmedim bilmem ne tibarı ne stigası nede bttfly ı ancak platin hiç kullanmadım ama salı günü 8 kişilk takıma komple gelecek bildiğim kadarıyla yane sipariş donic platin diye biliyorum salı günü gelirde kullanırsam sana tekrar dönerim bye

kardeş aynen düşündüğüm gibi lastiklerimiz platin geldi. platinleri all özellikli twist ağaçta ve clipper da denedim ilk sorun lastiği yapıştırdıktan bir saat sonra inanıılmaz bi terlemme oluşuyor ve 3 4 gün kadar insanı deli ediyor yani o kadar sık ve fazla terliyorki lastik her sayıda temizlememe ragmen servisi atarken yine aynı oluyor 3 4 gün oynadıktan daha doğrusu oynayamadıktan sonra lastik topu tutmaya başlıyor ve bu kez bırakmıyor öyle iyi tutuyorki servis alırken bol boll hata yaptırıyor yani lafın kısası şuki ben platini beğenmedim sebebi hemen eskiyor 15 günlük lastik 1.5 senelik sriver fx imden daha eski görüntüye sahip oldu, lastikler çok ağır ancak tahmin ediyorum 10 grama yakın fark var. his yok denecek kadar az topun nereye gideceği belli değil gibi önceden topa ben derdim şuraya git diye şimdi lastik bana diyor buraya gönderiyorum lastiğin süngeri sert top değer değmez atıyor. rn güzrl özelliği ses mükemmel olağan üstü ancak ben sadece ses olmas derim... bu lastiği tutmadım..

Ertan tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 529 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..