Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Elazığ kurum ve kuruluşlar ligi 14 Aralık 2008 Pazar günü başlıyor. Geçen yıl 24 Takım 1.lig ve 2.lig olmak üzere başlamıştı. bu sene yine başvuruları almaya başladık. şu ana kadar 32 kurum bşvuruda bulundu. amacımız 36 kurum ile başlamak ve 3. ligi de kurmak.

2004-2005 10 kurum- 1. lig

2005-2006 12 kurum- 1. lig

2006-2007 18 kurum- 1. lig ve 2.lig

2007-2008 24 kurum- 1. lig ve 2. lig

2008-2009 36 kurum- 1. lig, 2. lig ve 3. lig

işte Elazığ ilimizin kurumlar ligi karnesi.

mustafa akgün

elazığ masa tenisi il temsilcisi

Gönderim Zamanı:

Mustafa abi tebrik ediyorum sizi.Çalışkanlığınız ve emeğinizle küçük yerlerde büyük işler başarılabileceğini gösteriyorsunuz.Masa Tenisi Federasyonu tarafından Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge sorumlusu olmanız için acaba daha kaç lig ve faaliyet yapmanız gerekiyor anlamıyorum.Yoksa federasyona hediye göndermiyormusunuz!

Gönderim Zamanı:

Hocam süpersiniz.Elazığ ilimizde 36 kurum çıkarıp büyük şehirlerimize işte budur dediniz bence.Size katılıyorum işte budur.Ben Ankaradayım.Kuruluşlar masatenisi 1988 de kuruldu.Bende vardım.Hala varım.20 sene az değil.

Ancak siz bu sene 36 takımla Elazığdan kuruluş çıkarıyorsanız Ankara ağlasın.Başkent.

Mustafa hocam bana kişisel mesajla tam bir bilgi ve katılan kurumların listesini yollarsan sevinirim.Seni kutluyorum.Büyük başarı valla.

Gönderim Zamanı:
İl temsilcimiz Mustafa Akgün bir köşe yazısı yazmış.

[Link]

Mustafa Bey Elazığ'da masa tenisini sıfırdan başlayıp nerelere getirmiş. Masa tenisini sevdirerek sponsor yaratmak, 1.lige takım sokmak, çocuklar için altyapı oluşturmak, çalışmaların meyvesini alıp şampiyon olmak... Bunlar büyük başarılar. Kendisine saygılarımı sunuyor, ellerinden öpüyorum.

Gönderim Zamanı:

Mustafa Akgün hocamı canı gönülden tebrik ediyorum.. Söylenecek söz yok.. Mustafa hocam yaptıklarıyla kendi kendini ispat etmiş.. Umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz mustafa hocam.. Darısı başta Malatyanın sonra tüm şehirlerimizin başına:) Ankaraya da ders olsun..

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

elazığ kurumlar liginin fikstür ve katılan takımları öğrenmek isteyenler

www.mtelazig.com

adresini ziyaret edebilirler. Her hafta sitemizde katılan takımlarla ilgili bilgiler verilecektir.

Gönderim Zamanı:

Bir zamanlar il temsilcilerini nasıl harekete geçirebiliriz diye bir başlık açmıştım.Pek rağbet görmedi.Ama sağolsun kendi başına harekete geçmiş çok güzel işler yapmışbir örnek var önümüzde.

Mustafa hocamın yaptıklarını çok takdir ediyorum.Demekki hocamız çok doğru işler yapmış ben az buçuk elazığı bilirim.Hocam çok iyi bir yerden yakalamış.Ama bu doğru tesbiti düşünüp faaliyete geçirip altındaki elemanlarla aynı anda aynı işleri yapacak bir ekibe sahip olmak beraberce bir işler yapmak daha farklı bir ifadeyle bu işe gönül vermek ve verecekleri bir araya getirebilmek büyük bir iş.Ben kendi açımdan yıllardır söylüyorum ama maalesef .Herkes durumdan şikayetçi.İl temsilcisi baş hakemden antrenör il temsicisinden oyuncular hakemden falan filan salon görevlisi bilmem neden

Yahu kardeşim takoz gibi bu işin önünde durup milletin gelişmesini engellemeyin. Beğenmiyorsanız çekip gidin iş yapacak insanlar gelsin(Sakın yanlış anlaşılmasın haa gözüm yok ve asla)

Aynen yaşadıklarımı yazıyorum

Bir müsabaka ;il temsilcisi temsil yetkisini kullanamadığından(Daha doğrusu rantından ) şikayetçi baş hakem ödül verecekleri beğenmeyip 1.yi rotesto ediyor.hakemler adil maç dağıtımı yapılmadığından dolayıslya paranın azlığından şikayetçi salonda çalışan hizmetliler biran önce masaları toplama telaşında gözlemci bile bulmak mümükün değil. Yani TAM BİR REZALET herkesin tafrası bir başka eski il temsilcisi ve yenisi birer ikişer çocuk yetiştirip lige mige göndermişler havalarından yanlarına varılmıyor.hazır yetişmiş çocuk bulup sahiplenmek derdindeler.Böyle bir ortamda KURULUŞLAR LİGİ SPONSOR ÇOCUK YETİŞTİRME SPORA KATKIDA BULUNMA HAYAL HAYAL

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 518 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..