Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Bu ikili nasıl olur?kontrolü ve hissi iyi bir şey arıyorum. Fazla para ayıramamaktan ve dayanıklı olduğundan sriver fx seçtim acaba uygun olur mu?

ayrıca 1.9 ve 2.1'lik lastiklerden hangisi alınmalı?

Gönderim Zamanı:
Bu ikili nasıl olur?kontrolü ve hissi iyi bir şey arıyorum. Fazla para ayıramamaktan ve dayanıklı olduğundan sriver fx seçtim acaba uygun olur mu?

ayrıca 1.9 ve 2.1'lik lastiklerden hangisi alınmalı?

Bence Sriver G3 Fx 1.9 mm al su bazlı,ideal bir kombinasyon olmuş olur

Hem solüsyona vs de gerek kalmaz böylelikle..

Dandoy ya da Tİm den temin edebilirsin..

Yanılmıyorsam Aralıkta da Türkiye'ye gelip Spinspor.com'da satılmaya başlanacak..

Selamlar..

Gönderim Zamanı:
Bence Sriver G3 Fx 1.9 mm al su bazlı,ideal bir kombinasyon olmuş olur

Hem solüsyona vs de gerek kalmaz böylelikle..

Dandoy ya da Tİm den temin edebilirsin..

Yanılmıyorsam Aralıkta da Türkiye'ye gelip Spinspor.com'da satılmaya başlanacak..

Selamlar..

Arkadaş geçmişte düzenli olarak solüsyon kullanıp her idmanda sök yapmıyorduysa böyle bir lastik bence gereksiz olur. Sonuç olarak Tenergy kadar hızlı bir lastikten bahsediyoruz. Kontrol bu kadar çok atan lastiklerde pek de bol olmuyor. Bir de "para ayıramamak" filan denmiş. G3 TR'den alınırsa 80 liradan aşağı olmaz sanırım.

Gönderim Zamanı:
Arkadaş geçmişte düzenli olarak solüsyon kullanıp her idmanda sök yapmıyorduysa böyle bir lastik bence gereksiz olur. Sonuç olarak Tenergy kadar hızlı bir lastikten bahsediyoruz. Kontrol bu kadar çok atan lastiklerde pek de bol olmuyor. Bir de "para ayıramamak" filan denmiş. G3 TR'den alınırsa 80 liradan aşağı olmaz sanırım.

Abi haklısın ancak sriver fx TR de 57 Lira..

Yurtdışından 57 liraya g3 fx alabilir..

Ancak kontrol konusu vs için birşey diyemem..

Aynı karakterde oldukları için pek yabancılık çekmez aslında lastiklere..

Kalınlık ile bi şekilde ayarlar kontrolü de..

Guest Ömer Faruk Yılmaz
Gönderim Zamanı:

Benimde tahtan Korbel ve bh de Sriver Fx kullanıyorum. Memnunum, benim lastiğim 1.9 ama bence 2.1 daha iyi olur ben biraz pişmanım ;):

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar şu anda en fazla sattığım kombinasyon Petr Korbel tahta üzerine Sriver fx.İnanın sipariş veren fazla fazla veriyor.Çünkü gerçekten off bir tahta için çok uygun fiyat ve kombinasyon olarak özellikle alt yapıdaki çocuklarımız için çok uygun.Hatta 10 - 15 adet birden alan hocalarımız var.

Mekansız sen lastik tanesi 57 ytl demişsin burada ama ben 150 ytl'ye komple bahsettiğim raketi satıyorum.Sen ne dersin :B:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 529 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..