Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Gürsel selam.Kurum kuruluşlarda oynamak istediğini yazmışsın çok güzel ama il farketmez demişsin :pirpir: Hangi il olursa olsun her hafta maçlara gerçekten gidecekmisin?Bunun için ne kadar bir ücret isteyeceksin?

Neden bu kadar soruyorsun dersen Ankarada oturup nasıl Mersine maça gideceksin merak ettim valla.(şehirler misalen)

Teşekkürler...

Gönderim Zamanı:

ağbi doğru söylüyorsun ben masa tenisi oynayıp zengin olma hayali kuruan biri değilim amacım o ortamdaki havayı çigerlerime çekip sağlam rakiplerle antrenman ve maç yapmabilmek eğer oynayacağım kurum veya kuruluş benim yol masrafımı karşılarsa neden edirneden van'a gitmeyim yada k.maraştan G.antepe sonuçta bu işin içinde sevgi var bi kıza aşık olmak gibi düşün... yeterki oynayacağım yer belli başlı olsun ben kahramanmaraştayım burada masa tenisi oynayan bile yok denecek kadar az. geri kalan zaman da elbet para kazanlılabilinir. masa tenisi sevdamı halil adak a sorabilirsin... ben teşekkür ederim saygılar.

Gönderim Zamanı:

Yanlış anlaşılmasın ama ben hiç bir kurumun başka bir ilden hemde yol parası ödeyerek oyuncu alacağını sanmıyorum:( Ama yine de iyi şanslar.İnşallah bulursun.

Gönderim Zamanı:
ağbi doğru söylüyorsun ben masa tenisi oynayıp zengin olma hayali kuruan biri değilim amacım o ortamdaki havayı çigerlerime çekip sağlam rakiplerle antrenman ve maç yapmabilmek eğer oynayacağım kurum veya kuruluş benim yol masrafımı karşılarsa neden edirneden van'a gitmeyim yada k.maraştan G.antepe sonuçta bu işin içinde sevgi var bi kıza aşık olmak gibi düşün... yeterki oynayacağım yer belli başlı olsun ben kahramanmaraştayım burada masa tenisi oynayan bile yok denecek kadar az. geri kalan zaman da elbet para kazanlılabilinir. masa tenisi sevdamı halil adak a sorabilirsin... ben teşekkür ederim saygılar.

Gürsel kardeşim hiç merak etme seni Halile soracağım.Neden dersen benim gibi dobra ve masatenisine aşık olduğunu sezdim.Ben sana teşekkür ediyorum.Devam o zaman be Gürsel.Oyna kardeşim.Azmin için ben teşekkür ederim.Hoşçakal...

Gönderim Zamanı:

Aslında bu kadar masa tenisi aşığı biri olarak k.maraşta kurumlar ligini kurdurmakta ön ayak olabilirsin.Hem böylece bundan heveslenen kurumlar kulüp takımı bile kurabilirler.İlk başlarda çok uğraştırabilir ama neden olmasın. ;):

Gönderim Zamanı:

öncelikle ilginize teşekkür ederim. k.maraş ta kurumlar liginin olması için açık konuşmak gerikirse bununla ilgilenecek adam olması gerek ne demek istediğimi umarım anlamıssınızdır... federasyonun gönderdiği masalar kayıp oluyorsa ve buna bir sorumlu bulamassanız, sanırım benim gibi başka illerden takım aramaktan başka bir çareniz kalmaz... bu daha en basit sorun

Gönderim Zamanı:
il farketmez kurum ve kurıluşlar liginde oynayacak takım arıyorum ilgilenenler 05357071903 den ulaşabilirler

gürsel kardeş merhaba ben kırklarelindeyim senin gibi kronik olarak masa tenisi hastalığına tutulmuş mutlu bir hastayım. fakat kırklarelinde oynayacak kişiler kendi yetiştirdiğimiz çocuklar biz bu rada iyi çocuk yetiştiriyoruz ama büyük oyuncu benden başka yok. o yüzden benim üniversiteme öğ gör alacağız istiyorumki bir masa tenisçi arkadaş olsun ama tufandan başka cevap veren olmadı henuz.

kırklarelinde kurulmar arası lig olacak istersen gelebilirsin. hatta işin nedir bilmiyorum ama buraya taşınabilirsin boylece sende bende bir partner buluruz. hemde aynı takımda oluruz.

selamalr...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 363 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..