Jump to content
Masatenisi.org Forum

Bu Bilgilere Uyan Bir Raket

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

kontollü bi tahta forhand kısmına spinli ve hızlı bir lastik backhand kısmına ise kontrollü ve spinli bir lastik kullanmak istiyorum bu verilere uygun bir kombinasyon veya combo önerebilirmisiniz.

Gönderim Zamanı:

Ekonomik seçenek: Marka: Yinhe/Milkyway Tahta:N9 Lastik:Venus(Fh)/Mercury(Bh)

Gönderim Zamanı:
Ekonomik seçenek: Marka: Yinhe/Milkyway Tahta:N9 Lastik:Venus(Fh)/Mercury(Bh)

Benim de stilim aşağı yukarı ona benziyor. Butterfly Primorac Off- üzerine forhand için Butterfly Cermet, Backhand için de Stiga İnnova Premium dene derim. Tabi bu seçenek Ongun'un kine kıyasla pahalı bir seçenek.

Gönderim Zamanı:

senn isteğine pek uycağını sanmıyorum ama joola tahta,greenwich mi ne öle bişi var onun süngeri,butterfly lastik,10-10-10 olursa mükemmel olur.Ama ben zoran primorac 7000 kullanıyorum.

Gönderim Zamanı:

bende şu an 7000 kullanıyorum ama artık combi denemek istiyorum bütçe 200 civarı bişeyler olabilir

Gönderim Zamanı:

200'e cok cok guzel kombolar bulabilirsin. Ozellikle 2. el malzemelere dikkat et, temiz bulursan kacirma. Benim onerim tahta olarak Petr korbel veya Stiga Allaround, forehande tackifire special 2.1, backhande de tackifire c soft 1.9 ... Eger istersen direk Tenergy'de deneyebilirsin lastik olarak...

Gönderim Zamanı:

ucuz,kaliteli,alround ayarında olarak benim kombimi öneriyorum sana...

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 98 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..