Jump to content
Masatenisi.org Forum

Merhaba

Guest Onur Ünver

Recommended Posts

Merhaba bn Ankaradan Onur.14 yasındayım. Foruma yenı uye oldum.tanısma bolumu olmadıqından buraya actım kendımı tanıtmak ıcın. :) .. Masa tenısınde 6. snfta ankara maclarına katıldım ama karsımıza ted kolejı we samanyolu kolejı cıktından ılk macta yenıLmıstm :( bu bana cok koymustu su an lıse 1.sınıftayım okuLum yenimahalle endüstri meslek lisesi . okul takımındayım masa tenısınde ama zamanında yeterlı antreman yapmadımdan 1araLıktakı maclara qıremedım :( ankarada masa tenısınden anlayan abılerım ws. warsa bana yardımcı olurlarsa sewınırım.kullanıcı profılımde msn adresım war bana ulasmak ısteyen olursa sewe sewe konusurum :) sımdıden cok saolun kib. aeo :)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhaba bn Ankaradan Onur.14 yasındayım. Foruma yenı uye oldum.tanısma bolumu olmadıqından buraya actım kendımı tanıtmak ıcın. :) .. Masa tenısınde 6. snfta ankara maclarına katıldım ama karsımıza ted kolejı we samanyolu kolejı cıktından ılk macta yenıLmıstm :( bu bana cok koymustu su an lıse 1.sınıftayım okuLum yenimahalle endüstri meslek lisesi . okul takımındayım masa tenısınde ama zamanında yeterlı antreman yapmadımdan 1araLıktakı maclara qıremedım :( ankarada masa tenısınden anlayan abılerım ws. warsa bana yardımcı olurlarsa sewınırım.kullanıcı profılımde msn adresım war bana ulasmak ısteyen olursa sewe sewe konusurum :) sımdıden cok saolun kib. aeo :)

Hoş geldin ..

ktm

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Onur selam.Ben sana yardımcı olacağım.Ancak masatenisinden çok Türkçe imla kılavuzu lazım sana sanırım.İlk önce okuluna gelip öğretmenlerinle lise seviyesindeki bir öğrencinin nasıl bu kadar kötü bir Türkçe yazılımı kullanır bunu konuşmak gerekir.

İnan bende seninle seve seve konuşur ve gerçekten masatenisi oynayacaksan sena yol gösteririm.Ama Türkçemizi güzelce uygularsan anlaştıkmı?

Haber bekliyorum senden.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Tamam abiLerim sağolun bilgileriniz için :) YenimahaLLe / demette oturuyorum. Bulusursak bana yazın ben kesın gelırım hafta içi hariç :D hafta sonLarı da aksam 7 veya 8 den once gelirim yine forum aracılığıyla :) Teşekkür ederim ilginiz için. Birde kendim ucuz yollu bir raket alacağım yardımcı olacak varsa sevinirim şimdiden :)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 143 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..