Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

arkadaşlar iyi günler ben foruma bir kaç defa partner arıyorum diye mesaj gönderdim ama görüyorum ki Trabzonda masa tenisi oynayacak hiç kimse yok ben masa tenisini çok seviyorum ama böyle olduğu zaman hevesim kırılıyor ben gerçekten masa tenisine gönül veren arkadaşlara sesleniyorum hiç kimse bu işi anasının karnında öğrenmedi ben de çalışıp kendimi geliştirebilirim yardımcı olabilecek herkese kapım sonuna kadar açık şimdiden herkese teşekkür ederim.

irtibat kurmak isteyenler için;

İbrahim UZUN

0 505 451 76 12...

Gönderim Zamanı:

ibrahim arkadaş benim bildiğim kadarıyla tranzon un ligde oynayan bir takımı var. takımın yerini yurdunu öğren takıl onlara. ( gençlik spor il müdürlüğünden öğrenebilirsin.)

Gönderim Zamanı:
arkadaşlar iyi günler ben foruma bir kaç defa partner arıyorum diye mesaj gönderdim ama görüyorum ki Trabzonda masa tenisi oynayacak hiç kimse yok ben masa tenisini çok seviyorum ama böyle olduğu zaman hevesim kırılıyor ben gerçekten masa tenisine gönül veren arkadaşlara sesleniyorum hiç kimse bu işi anasının karnında öğrenmedi ben de çalışıp kendimi geliştirebilirim yardımcı olabilecek herkese kapım sonuna kadar açık şimdiden herkese teşekkür ederim.

irtibat kurmak isteyenler için;

İbrahim UZUN

0 505 451 76 12...

Trabzon/Rize şehirlerinde oynayan üyelerimiz var. www.tt-rating.com 'u incelerseniz Trabzon'da kimlerin , nerede maç yaptığını görebilirsiniz. Siz de üye olursanız bu kişilerle antreman/maç yapabilirsiniz.

Gönderim Zamanı:
sen en iyisi istanbula taşın burda hertürlü oyuncu mevcut istediğin biçimde istediğin sitilde oyuncuları bula bilirsin

keşke öyle bir şansım olsa ama beni asıl üzen şey yaşadığım yerde oynayacak hiç kimseyi bulamamak...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 492 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..