Jump to content
Masatenisi.org Forum

Kırklareli Üniversitesine Acil Öğretim Görevlisi Alınacak

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

masa tenisinde lig tecrübesi olan aşağıdaki yazacağım branşlarda hemen öğretim görevlisi alabiliriz. arkadaşlar üniversitelere girmek zordur bilirsiniz. ama eğer lig tecrübesi olan biri varsa ve branşı ve özellikleri tutuyorsa mutlaka alırız. ben açıkçası yanıma oynayacak partner arıyorum. aynı zamanda masa tenisi antrenörlüğü yapıyorum. fakat kırklarelinde iyi bir partner problemim var yıllardır.

ben öğretim görevlisiyim elektronik bölümündeyim. aynı zamanda doktoramı bilg. müh. yapmaktayım. telefonum:0505 3437500

şartlar:

2 yıl çalışmışlık

birde ALES sınavından 70 ve üzeri almak

gerisini ben hallederim.

bu iki hafta içinde acil olna bölümlr. isteyenler bu adrestende bakabilir.

http://www.kirklareli.edu.tr/index.php?opt...&Itemid=115

Elektirik eğitimi bölümü lisans ve yükseklisans mezunu. Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

Elektirik eğitimi bölümü lisans ve yükseklisans mezunu. Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

Hemşirelik, Hemşirelik bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 2 03 Aralık 2008

İnşaat Programına, İnşaat Mühendisliği bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

Bilgisayar Tek.ve Programlama Programına, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğr.Tek.Eğitimi veya Bilgisayar Öğretmenliği bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 2 03 Aralık 2008

Endüstriyel Elektronik Programına, Elektrik-Elektronik veya Endüstriyel Elektronik bölümü lisans mezunu Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

Tekstil Programına, Tekstil bölümü lisans mezunu Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

Makine Programına, Makine Mühendisliği bölümü lisans mezunu Öğretim Görevlisi 2 03 Aralık 2008

Muhasebe Programına, İşletme bölümü lisans mezunu Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

Elektrik Programına, Elektrik veya Elektrik-Elektronik bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

Elektrik Programına, Elektrik veya Elektrik-Elektronik bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 2 03 Aralık 2008

Bilgisayar Tek.ve Programlama Programına, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğr.Tek.Eğitimi veya Bilgisayar Öğretmenliği bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

Muhasebe Programına, İstatistik veya İşletme bölümü lisans mezunu Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

Elektrik Programına, Elektrik veya Elektrik-Elektronik bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

Otomotiv Programına, Otomotiv bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

Grafik Programına, Grafik bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programına, İktisat veya İşletme bölümü lisans mezunu.(Araştırma Görevlisi kadrosunda Öğretim Görevlisi olarak görev yapmak üzere) Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

İşletme Programına, İşletme bölümü lisans mezunu.(Araştırma Görevlisi kadrosunda Öğretim Görevlisi olarak görev yapmak üzere) Öğretim Görevlisi 2 03 Aralık 2008

Bankacılık ve Sigortacılık Programına, İşletme veya İktisat bölümü lisans mezunu.(Araştırma Görevlisi kadrosunda Öğretim Görevlisi olarak görev yapmak üzere) Öğretim Görevlisi 2 03 Aralık 2008

Muhasebe Programına, İşletme bölümü lisans mezunu.(Araştırma Görevlisi kadrosunda Öğretim Görevlisi olarak görev yapmak üzere) Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği Programına, Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği lisans mezunu.(Araştırma Görevlisi kadrosunda Öğretim Görevlisi olarak görev yapmak üzere) Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

Emlak Yönetimi Programına, İşletme bölümü lisans mezunu.(Araştırma Görevlisi kadrosunda Öğretim Görevlisi olarak görev yapmak üzere) Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

Pazarlama programına, İşletme bölümü lisans mezunu.(Araştırma Görevlisi kadrosunda Öğretim Görevlisi olarak görev yapmak üzere) Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:
agbi merhabalar mesaj çekmiştiniz görüşemedik en kısa zamanda msn den görüşelim gursel_karaogen@hotmail.com

tamam kardeş ekledim seni. msnden görüşelim.

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar bundan sonraki süreçlerdede üniversiteye geçmek isteyen arkadaşlar mezuniyetlerini ve şartlarını yazarsa ben ilgilenmeye çalışırım sizinle ilgili branş açılınca haber verir ve ilgilenirim

selamlar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 338 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..