Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Ares Optimus2speed tahtasıyla bir iki antreman yaptım hatta kuruluşlar liginde maça bile çıktım.Tahtayı oldukça başarılı buldum.Ağırlık olarak 82 gr. geliyor.İşçilik olarak güzel duruyor,tahta katmanlarının yapıştırılması gayet başarılı.Tek beğenmediğim yönü ise sap yapısı bana kalın ve kısa gibi geldi.Buda aşılabilirse gayet güzel bir tahta olacak.Gelelim tahtanın iki ayrı yüzünün değerlendirmesine:

Off yüzü:Tahta gerçektende tam off ayarında.Aradığınız hızı rahatlıkla bulabilyorsunuz.Kontrolüde gayet güzel.His açısından gayet iyi ve yumuşak lastiklerle gayet hoş bir ses çıkarıyor.Atış açısı alçak,fast spinler için ideal.Şut içinde ideal topu istediğiniz yere vurabiliyorsunuz.F.H. yüzünde hız ve yeterli kontrolü arayanlar için ideal diyebilirim.

All+ yüzü:Kontrolü ve hissi gerçekten çok güzel.Ben Bh. tarafında uzun tırtılla kullandım ve gayet başarılı.Bloklar ve açmalar için ideal.Servis

karşılamada hiç zorluk çekmedim.Tahtayı denerken yanlışlıkla düz lastiğimi(donic platin max)all+ yüzüne takmıştım ve gayet hisli ve kontrollüydü ve harika blok yapılıyordu.Hızıda off yüzü gibi olmasada tatmin edici düzeydeydi.Kısaca Bh. yüzünde kontrol,his arayanlar için ideal bir tahta.Tüm tırtıl (uzun,orta,kısa)kullanan arkadaşların bu tahtayı seveceğini düşünüyorum ayrıca Bh. yüzünde kontrol ve his arayanlar ( düz lastik kullananlar) içinde mükemmel bir çözüm.

Genel olarak tahtayı başarılı buldum.Fh. atak yapıp Bh. le kontrollü oynayanlar için biçilmiş kaftan.Daha önce Donic Cayman ve Hallmark Combination tahtalarını kullanmıştım.Fh. yüzü bu iki tahtaya görede gayet hızlı ve daha titreşimsiz.Bh. yüzüde hız ve kontrol açısından bu iki tahtanın ortasında diye bilirim.Bh. yüzünde titreşim biraz daha fazla hissediliyor.

Aresin bu tahtasını gerçekten çok beğendim ve kullanmayı düşünüyorum.Nihat beyide çalışmalarından dolayı kutluyorum.Tahtayla biraz daha antreman ve maç yaparsam daha fazla bilgi aktaracağım,şimdilik ilk izlenimlerim bunlar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 1 Gizli, 65 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..