Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

2008 Bayanlar Avrupa Şampiyonu Ruta Paskauskiene hangi ekipmanı kullanıyor bilen varmı sanırsam raketin bir tarafı kısa pütür ama hangisi bu konuda bilgisi olan varsa lütfen pas gecmesin

Gönderim Zamanı:
2008 Bayanlar Avrupa Şampiyonu Ruta Paskauskiene hangi ekipmanı kullanıyor bilen varmı sanırsam raketin bir tarafı kısa pütür ama hangisi bu konuda bilgisi olan varsa lütfen pas gecmesin

Tibhar Speedy Soft. Dtecs olmayanından.

Gönderim Zamanı:

Merhaba

Arkadaşlar bende belarus Victoria Pavlovich 'in ekipmanı hakkında bilgi almak istiyorum tahta backhand ve forehandde hangi lastiği kullanıyor defans oynadğını bilyorum biligisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

Gönderim Zamanı:
Tibhar Speedy Soft. Dtecs olmayanından.

olmayanından derken hocam anlamadım yok manasındamı yok isem piyasadaki tibhar dtecs lerden degilmi kesin almayı düşünüyoruzda ondan sorup duruyorum

Gönderim Zamanı:
olmayanından derken hocam anlamadım yok manasındamı yok isem piyasadaki tibhar dtecs lerden degilmi kesin almayı düşünüyoruzda ondan sorup duruyorum

Yani abim bi normaLi var bi de d.tecs versiyonu (o:

MisaL bryce diyeLim.. NormaL bryce var power sponge versiyonu fLn var.. Bu da öyLe:D.tecs versiyonu...

Gönderim Zamanı:
Merhaba

Arkadaşlar bende belarus Victoria Pavlovich 'in ekipmanı hakkında bilgi almak istiyorum tahta backhand ve forehandde hangi lastiği kullanıyor defans oynadğını bilyorum biligisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

butterfly defense II

feint long II

tackiness chop

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 507 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..