Jump to content
Masatenisi.org Forum

Masatenisi Video Linkleri

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Sevgili abyss verdiğin link için çok teşekkürler.Çok işime yaradı.

Selam,Saygı Ve Sevgiler!!!! ;)::isterim:

Gönderim Zamanı:

gelen sayfada o yazılardan herhangi birini(17 mb adaha uygun) sağ tıklayıp save as... şeklinde daownload edeceksin.Bende canavar gibi çalışıyo hepsini down. ettim ve cd ye aktardım :P olmazsa yollayayım sana aps ile.

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar mytabletennis.net sitesindeki forumda onlarca video linki mevcut ve çoğu çalışır durumda(en azından öyle idi.).Video izleyip aynı zamanda görsel açıdan tekniklerini geliştirmek isteyen arkadaşlara duyurulur.

Sevgiler!!!!!

Gönderim Zamanı:

çünkü mytabletennis sitesindeki serverlar yığılmadan ötürü belli zamanlarda belli sürelerle açılıyor. kapasitesi dolunca kapatılıyor. açılma tarihlerini siteden takip etmek mümkün. ama isterseniz parayı bastırıp vip üyesi oluyorsunuz ve serverlar hep açık oluyor...

Gönderim Zamanı:

açılma tarihlerini siteden takip ettim uzun süredir de ediyorum , yine de download edebilme şerefine henüz ulaşamadım sanırım vip üyelik şart ama yinede deneyip başarılı olan olursa haber versin...

Gönderim Zamanı:
Link çalışmıyor bende..

Merhabalar,

Genocider, aslında linkleri deneyip yazmıştım buraya ama pek anlamadığım için bu konulardan sana yardımcı olmayacağım...

Gönderim Zamanı:

Başka bir bilgisayarda açıldı, bazen açılıyor bazen açılmıyor.. :D:

Gönderim Zamanı:

linkler çok iyi hepsi açılıyor size çok teşekkür ederim yalnız bazılarınınn mg si yüksek hemen açılmıyor onları direk bilgidayara kaydetmek gerekiyor

Gönderim Zamanı:

Areakadaşlar!!! Sitede yer alan sitenin kendi videoları bende de çalışmıyor.Benim anlatmak istediğim linkler,forumda diğer üyelerin birbirlerine verdiği linkler.Aynı burdaki gibi forum yapılıyor ve birbirlerine link adresi veriyorlar.O linkler çalışmakta onları deneyin.Sitenin kendi videolarından sadece Timo_wang maçını indirebildim o da şans eseri.Bir de bağlantınızın iii olması gerekiyor.

Selamlar!!!!

Gönderim Zamanı:
mytabletennis.net forumlarından gördüğüm 1-2 link..

pttst

obermarschacht ( demek bizden saklıyordu birileri :D: )

ben de açamıyorum...arkadaşlar yardımcı olursa hangi programla çalıştığı hakkında iyi olur... :P:

Gönderim Zamanı:

ortaya bir şey atıyorlar ne olduğu belirsiz insan nasıl çalıştığı hakkında bilgi verir uğraşıyoruz o kadar haksızmıyım yani? :asabi:

Gönderim Zamanı:

Abyss Allah senden razı olsun. (Nickini nerden buldun. Sinema ile ilgileniyorsun herhalde. James Cameron - Abyss )

O kadar çok Mytabletennis adresinden indirmeye çalıştım olmadı. şimdi çatır çatır indiriyorum. Sağolasın.

Bu arada indiremeyen arkadaşlar için herkes biliyordur ama ben yine de tekrarlıyayım. Getright veya Flashget gibi programarı kullanarak indirebilirsiniz. Bilgisayarınızı açıp kapattığınız zaman da devam ediyor.

Gönderim Zamanı:
Abyss Allah senden razı olsun. (Nickini nerden buldun. Sinema ile ilgileniyorsun herhalde. James Cameron - Abyss )
abi filmde var tabi ama nick 15 yıllık falan....AD&D de paladin olduğumda master'a kıllık olsun diye alıyodum bu nicki; kelime anlamı cuk oturuyo:))))

sonra Counter nickim oldu, BF falan derken şimdi yaşlandık; anca masatenisi forum odalarında kullanır olduk:))))

Allah senden razı olsun

saolasın.....gerçi bazı arkadaşlarda çalışmamış ama teknik konulardan pek anlamadığım için onlara yardımcı olamıyorum:(((((

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Ewet bu arada ilk mesajımı atıığım için mutluluktan ölüyorum :aptal2:

:alkis:

Bu arada bu mesaj ikinci oldu :robot::hehe::hehehe:

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Tsu, linkler için teşekkürler. Gerçekten maç görüntüleri çok güzeldi. Yalnız ne kadar seri oynuyorlar di mi. Üst düzey bir oyuncu olmak için çok seri olmak gerekiyor bence, vuruş teknikleri kadar da önemli bir konu bu. Türk oyunculardaki en önemli eksikliklerden biri de bu bence.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 299 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..