Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:
eline sağlık bora, yeni maç görüntüleri de var mı acaba?

ne yazıkki bu kadar yüksek kalitede (dvd çekim) yeni maç görüntüleri yok. bulabilirsem eklerim.

Gönderim Zamanı:

Uykudan uyandırma milleti bu görüntülerle,ne güzel al takke ver küllah gidiyorduk..

ktm

Gönderim Zamanı:

michael maze - hao shuai maçı çok çok ilginç bir maç. özellikle 4. setin sonlarını dikkatle izleyin. 3-0 / 10-7 den maze maçı çeviriyor. hao, tam 4 tane smacı kaçırıp 1 de müsait topu ıskalıyor. maze yere düştükten sonra bir maç sayısı daha çıkarıyor. maze in maç bittikten sonraki 'cho' su maçın ne kadar gergin geçtiğini gösteriyor.

Gönderim Zamanı:

Elinize sağlık.Fakat birşeyi söylemeden edemeyeceğim.İlk mesajınızdaki rapid partlarına upload ettiğiniz dosyaların uzantılar ".r" olarak kalmış.İndiren arkadaşlar ".rar" olarak düzeltirlerse sorun kalmayacaktır ortada.

Düzenleme:Zaten ilk mesajınızda belirtmişsiniz.Dalgınlığıma geldi sanırım görmemişim.Kusura bakmayın.

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

ben indirip gönderebilirim isteyenlere kargo ücretini karşılamaları karşılığında ama hangi maç zevkli geçmiş bi söyleyinde ona göre indirelim

Gönderim Zamanı:

Bana arkadaşım bir program attı dediğine göre rapidleri kendisi sıraya dizip otomatik olarak arka arkaya bekleme yapmadan indiriyormuş. (Daha denemedim) İsteyen olursa programı rapide yükleyeyim.

Gönderim Zamanı:
Bu program aynı anda felan indirmiyor di mi? Sadece sıraya diziyor? Öyleyse uploadlayıp buraya koyarsanız çok iyi olur.

zaten uploadlanmış neden tekrar indirip uploadlasın ki.ama o programda şöyle bir sorun var normalde rapidten 100 kb hızında çekerken dosyayı o program 25/50 ile indiriyor sorun orada

Gönderim Zamanı:

Merhabalar

Benim şahsi fikrim sitedeki bütün videolar, linkleri ve resimler için ayrı bir konu açılmalı. Erişim daha kolay olabilir. :fildir:

• 2 months later...
Gönderim Zamanı:

Eline sağlık görüntü harika maçlarda güzel çok güzel umarım paylaşım devam eder

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 457 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..