Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

tahta hakkındaki yorumları okuduğuma göre çok yavaş olmayan kontrollü bir tahta.Oynayan varsa bilgi verebilir mi tahta hakkında ?<_<

Gönderim Zamanı:

Yurtiçi/yurtdışı birçok satıcının çok satanlar listesine girmiş meşhur bir tahtadır. O yüzden Sayın Samsonov Alpha diye hitap etmek icap eder. Tamamı ağaç, 5 katlı, 80gr, kafa kısmı biraz ufak, (Çoğu tahtaya göre ortalama boydan 1cm kısa, enden 0.5cm dar.) kalınlık 5.6mm, sap uzunluğu 10.5cm, üstünde OFF yazsa da bence OFF- tahtaların hızında, oldukça kontrollü, esneme orta, sertlik orta, titreşim orta, spine uygun, bloğu çok iyi, sert şutlar çıkarabiliyor, alçak mı yüksek mi atıyor bilemiyorum, konuyu araştırması için tahtayı TÜBİTAK'a götürmeyi düşünüyorum, birçok lastikle uyumlu olduğu söyleniyor, rakibin elinde bundan bir tane varsa büyük ihtimalle başınız belada oluyor. Bunları kendi tahtam olduğu için söylemiyorum canım. Ne münasebet.

Gönderim Zamanı:
Yurtiçi/yurtdışı birçok satıcının çok satanlar listesine girmiş meşhur bir tahtadır. O yüzden Sayın Samsonov Alpha diye hitap etmek icap eder. Tamamı ağaç, 5 katlı, 80gr, kafa kısmı biraz ufak, (Çoğu tahtaya göre ortalama boydan 1cm kısa, enden 0.5cm dar.) kalınlık 5.6mm, sap uzunluğu 10.5cm, üstünde OFF yazsa da bence OFF- tahtaların hızında, oldukça kontrollü, esneme orta, sertlik orta, titreşim orta, spine uygun, bloğu çok iyi, sert şutlar çıkarabiliyor, alçak mı yüksek mi atıyor bilemiyorum, konuyu araştırması için tahtayı TÜBİTAK'a götürmeyi düşünüyorum, birçok lastikle uyumlu olduğu söyleniyor, rakibin elinde bundan bir tane varsa büyük ihtimalle başınız belada oluyor. Bunları kendi tahtam olduğu için söylemiyorum canım. Ne münasebet.

Ordan kısa burdan kısa kız tahtası değil çocuk tahtası bile olacak boyuta bile sahip değil,hele topları 44 mm yapsınlar bu top boyu bile tahtadan daha büyük durabilir. Aaaa...elimde birşey var.!!! Korkma çocuğum Samsonov Alpha O...Senin tahtan olduğu için yaptım bu iltifatları,benim tahtama böyle iltifatlar yapılsa ben aslen ve şahsen çok kızarım hııı ...!

ktm

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:
Ordan kısa burdan kısa kız tahtası değil çocuk tahtası bile olacak boyuta bile sahip değil,hele topları 44 mm yapsınlar bu top boyu bile tahtadan daha büyük durabilir. Aaaa...elimde birşey var.!!! Korkma çocuğum Samsonov Alpha O...Senin tahtan olduğu için yaptım bu iltifatları,benim tahtama böyle iltifatlar yapılsa ben aslen ve şahsen çok kızarım hııı ...!

ktm

ama 1,90 cm boyunda bir herif bu tahta ile oynuyor diye bir söylenti var... (Samsanov)

Gönderim Zamanı:
Aynı zamanda çok esprilidir. Ya da ongun'daki böyledir sahibinden dolayı.

Teşekkür ederim Güven Bey ama tahtam pek esprili değil ne yazık ki. Çok afedersiniz odun gibi biraz. Tık yok. Duygusuz, ruhsuz, dünya umurunda değil. Tahta gelmiş tahta gidecek. Yabancı olsa neyse de sürekli beraberiz insan üzülüyor.

• 3 years later...
Gönderim Zamanı:

6-7 yıllık yoğun eğitim arasından sonra masa tenisine tekrar dönme niyetindeyim.. o zamanlar ofansif ağırlıklı kontrol oynuyordum.. şimdi de aynen devam etmek istiyorum.

araştırmalarıma göre samsanov alpha bu tarzdaki en iyi raketlerden biri. başka raket tavsiyesi olan varsa lütfen belirtsin.. (ayrıca butterfly primorac off-'yi de değerlendirirseniz sevinirim)

buna lastik olarak ne tavsiye edersiniz. fh off - , bh ise off düşünüyorum. bh den daha iyi ve rahat spin çekebilmek için.. ne dersiniz?

• Beğen 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 391 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..