Jump to content
Masatenisi.org Forum

Masa Tenisi Oynayan Lisanslı Oyuncu..

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba,

Ben 12 yaşımdan beri masa tenisi oynuyorum 1,5 sene okuldan lisansım vardı ama şimdi yok

Lisanslı olmam ve maçlara katlabilmem için neyapmam gerekir?

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:
Benim hem okulda hem klüpte lisansım var

benimde hem klüpten hemde okuldan lisansım var :dans:

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:
:down: hocam ıkı tanede benım vardı hem klup hem okul sımdı unıversıtedeyım o yuzden sadece klup kullanılabılır durumda...
Gönderim Zamanı:

MASA TENİSİ

LİSANSLI SPORCU

BAYAN : 10694 ERKEK : 25470 TOPLAM :36164

FAAL SPORCU

BAYAN : 6848 ERKEK : 13986 TOPLAM : 20834

SON VE GERÇEK VERİLERDİR.

Gönderim Zamanı:

Champ kendimizi aldatmayalım,bu kadar sporcu olamaz...Fakat şu da bir gerçek ki gençlikspor müdürlükleri faal olmasa bile herkese lisans veriyor,yani lisansı yaptıran kişi ne yarışmalara katılıyor ne de antrenman yapıyor... :uzgun::frust::down:

Gönderim Zamanı:
Champ kendimizi aldatmayalım,bu kadar sporcu olamaz...Fakat şu da bir gerçek ki gençlikspor müdürlükleri faal olmasa bile herkese lisans veriyor,yani lisansı yaptıran kişi ne yarışmalara katılıyor ne de antrenman yapıyor... :uzgun::frust::down:

Ben kimseyi kandırmıyorum kardeşim.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Sicil Lisans Veri Tabanının dan aldım.dolayısıyla istatiki olarak doğru.Gerçekten oynayanlar kaç kişi dersen;tabiki az.Ama türkiye de sporcu sayısı malesef bu verilere göre değerlendiriliyor.

Gönderim Zamanı:

Selam.

gsgm.gov.tr den bu bilgileri ben de görmüştüm. gerçekten bu kadar lisanslı olduğunu hiç düşünmezdim. diğer bıranşlara oranla sayı oldukça fazla.örneğin; güreş ve satrançtaki lisanslı sayıları yaklaşık aynı.

Gönderim Zamanı:

Buna tamamen katılıyorum.Lisanslı her oyuncu illa ki bir yerlerde oynamıyor ya da düzenli antremen yapmıyor (yapamıyor).

Hemen kendimden örnek vereyim; aşağı yukarı 15-20 yıldır amatör olarak masa tenisi oynamama rağmen benim daha düne kadar lisansla falan işim yoktu(çünkü işim gereği sürekli seyahatteyim) ama; İzmir'de oynayacak yer gittikçe sorun olmaya başladığı için,ben de ne yapabilirim diye düşündüm, aklıma Atatürk stadının altındaki "tek nizami olabilecek yer" geldi.Orada oynamak istedim, ama maalesef orada da lisans olmadan antremen yapma olanağı yokmuş,mecburen ferdi lisans çıkarmak ve sporcu kartı almak zorunda kaldım. İşte lisans sayıları belki biraz da böyle kabarıyor.

Lisans cıkardıktan sonra 8-9 ayda ancak iki ya da üç kez gidebildim.

Bu masa tenisini önemsemediğim anlamına gelmiyor. Ama; maalesef işim nedeniyle çok fazla zaman ayıramıyorum.

Gönderim Zamanı:

Tabiki lisans çıkaran herkes o sporu yapmayabiliyor.Yani reel olarak doğru rakamlar olmayabilir bunlar ancak bir o kadarda spor yapıp lisans çıkarmayan insanlarda var.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

arkadaşlar resmi rakamlar her zaman sadece istatistiki bilgi verir ve inanın hiç gerçeği yansıtmazlar... yani bir çok baranşta gençlik spor klüpleri söz sahibi olmak için lisans sayısını arttırmaya çalışıyor. Yani her gelene lisanas çıkarma çabası içinde olanlar var. Champ ın verileri gerçeği yansıtmıyor olabilir ama malesef resmi olarak gerçek rakamlardır. Ben champ ı tanıyorum bu konuda söz söyleyebilecek en yetkili ağız o aramızda.

Gönderim Zamanı:
arkadaşlar resmi rakamlar her zaman sadece istatistiki bilgi verir ve inanın hiç gerçeği yansıtmazlar... yani bir çok baranşta gençlik spor klüpleri söz sahibi olmak için lisans sayısını arttırmaya çalışıyor. Yani her gelene lisanas çıkarma çabası içinde olanlar var. Champ ın verileri gerçeği yansıtmıyor olabilir ama malesef resmi olarak gerçek rakamlardır. Ben champ ı tanıyorum bu konuda söz söyleyebilecek en yetkili ağız o aramızda.

Sana katılıyorum OUMAR.Tabiki lisanslı olan her sporcu faal değil.Keşke bu sayının 5 de 1 i gerçekten faal olsa.Ancak resmi istatistikler böyle ve malesef Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü kamuoyuna ve Dünya Federasyonlarına bu şekilde bilgi veriyor.

Keşke faal lisanslı demek sezon içinde en az 3 tane resmi maça çıkmak demek olsaydı.

• 2 months later...
Gönderim Zamanı:

arkadaşlar 2 yıl önce masa yenisi fedarosyon temsilcisi serdar albayrak ile konuştum.serdar hoca, bayan ve erkek toplam 3000 civarında lisanslı sporcu olduğunu sölemişti.şimdi ne kadar bilemem.bilgilerinize

Guest Topspinfanatigi
Gönderim Zamanı:

Almanyada mesela yaklasik 620.000: Yani bizi daha cok is bekliyor :thup:

Gönderim Zamanı:

rakamlar gercekten fazla.

eger dogruysa cok iyi, ama uluslararsi basarilarda kazanabilirsek harika olacak...

• 3 months later...
Gönderim Zamanı:

foruma yeni katıldım..aktif lisanslı sporcu olarak yaklaşık 10 yıl masatenisiyle ugrastım..su anda yaklaşık 6 yıldır herhangi bir kulupte oynamıyorum telekom da bi lisansim vardı en son ama iptaldir herhalde.23 yasında universitedeyim su anda. burda o eski arkadaslara rastlayabilirim umarım...

Gönderim Zamanı:
foruma yeni katıldım..aktif lisanslı sporcu olarak yaklaşık 10 yıl masatenisiyle ugrastım..su anda yaklaşık 6 yıldır herhangi bir kulupte oynamıyorum telekom da bi lisansim vardı en son ama iptaldir herhalde.23 yasında universitedeyim su anda. burda o eski arkadaslara rastlayabilirim umarım...

Aramıza hoşgeldin.Telekomda oynadığını yazmışsın.Kişisel bilgilerinde hiç bir açıklama göremedim.Hangi şehirden katılıyorsun.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   2 Üye, 0 Gizli, 315 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..