Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Guest sinankirmizitas
Oluşturma zamanı:

23-26 Aralık 2008 tarihinde yapılacak olan turnuva 25-28 Aralık tarihine alınmıştır. Katılacak takımlara duyrulur...

Gönderim Zamanı:
23-26 Aralık 2008 tarihinde yapılacak olan turnuva 25-28 Aralık tarihine alınmıştır. Katılacak takımlara duyrulur...

Teknik toplantının da büyük ihtimalle 24 Aralıkta olacağınıda yazmakta yarar var:

Selamlar,

Gönderim Zamanı:
Teknik toplantının da büyük ihtimalle 24 Aralıkta olacağınıda yazmakta yarar var:

Selamlar,

Mustafa Hocam merhaba,Kısmet olursa bende Stand açmak için Aksarayda olacağım.Sohbet etme imkanı bulabiliriz böylece.

Guest sinankirmizitas
Gönderim Zamanı:

Orhan abi Aksaray a geleceğini daha önce niye söylemedin yaw.

Orhan Abi Mustafa Abi Urfadan bi emriniz bi isteğiniz var mı ?

Gönderim Zamanı:
Mustafa Hocam merhaba,Kısmet olursa bende Stand açmak için Aksarayda olacağım.Sohbet etme imkanı bulabiliriz böylece.

Merhaba Orhan abi, gelmene çok sevindim. Stanta işinde, çırak olarak yanında çalışabilirim. :gulumse:

Bu arada geçen yıldan tecrübeliyim Aksarayda düzgün paça yapan yer yok.. Artık bizde çorbaya talim ederiz. :P:

Selamlar,

Orhan abi Aksaray a geleceğini daha önce niye söylemedin yaw.

Orhan Abi Mustafa Abi Urfadan bi emriniz bi isteğiniz var mı ?

Sinan kardeşim, kendine iyi bak, çalışmaalarında sana başarılar diliyorum. Orada bol bol konusur sohbet ederiz..

Guest sinankirmizitas
Gönderim Zamanı:

Mustaf Abi olurmu böle yaw Orhan Abinin çırağı benim :)

Gönderim Zamanı:

Mustafa abi seninle mutlaka çorba muhabbetini tekrarlamalıyız,tabi yardımlarınıda reddedemem.Sinan sanada ihtiyacım olacak.Zira yoğunluğumuz olacak gibi.Görüşmek üzere

Gönderim Zamanı:

Hocam komutandan izin alabilseydim bende gelecektim Aksaraya...

Bayburttan hem erkek hemde kız takımım gelecek oraya :P:

Gönderim Zamanı:

Stres atmak, sinemaya gitmek, alışveriş yapmak, eğlenmek falan isterseniz ParkSite diğer adıyla ADESE var.Kime sorsanız gösterir Aksaray da.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 359 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..