Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

• İleti 203
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Gönderim Zamanı:

Eğer Arno gelmicem derse beni de yok bilin.. Arno gelmezse, ben yalnız gelemem/gelmem...

Gönderim Zamanı:

Ben sorunu çözdüm ve yarın tren biletimi alıyorum. Ankara beni bekle geliyorum :lol

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar uzunca bir zamandır özellikle de buluşma konusunda sesim soluğum çıkmıyordu farkettiyseniz. Bunun birinci nedeni gelip gelemeyeceğimin belli olmaması, ikinci nedeni ise gelemeyecek gibi olduğum için biraz buruk olmamdı. Sonuç olarak gelemeyeceğim kesinleşti, bu sefer aranızda olamayacağım. Size şimdiden iyi oyunlar, iyi eğlenceler! :bye:

Gönderim Zamanı:
Tüm yeni ekipmanlarımla (4 yıllık) Pingi bekliyorum

Valla süper. :thup:

İyi ki lastikleri yenilemişsin Ping söylenip duruyordu eski acaip lastiklerle oynuyor diye. Ping bayılacak bu işe.

Bu arada benimle gelecek olan Selçuk abi de eskiden her topa müthiş şut atardı ama şimdi yaşlanınca eskisi kadar çabuk dönemiyor.

Gönderim Zamanı:

keşke gelseydin togay.neyse kısmetse seneye olan buluşmayı antalyada yaparız.bu sefer kesin orda olursun zaten.seni aramızda görmek isteriz :whistle:

Gönderim Zamanı:
Arkadaşlar uzunca bir zamandır özellikle de buluşma konusunda sesim soluğum çıkmıyordu farkettiyseniz. Bunun birinci nedeni gelip gelemeyeceğimin belli olmaması, ikinci nedeni ise gelemeyecek gibi olduğum için biraz buruk olmamdı. Sonuç olarak gelemeyeceğim kesinleşti, bu sefer aranızda olamayacağım. Size şimdiden iyi oyunlar, iyi eğlenceler! :bye:

bir pasta nelere kadir :D:

Gönderim Zamanı:
Bu arada benimle gelecek olan Selçuk abi de eskiden her topa müthiş şut atardı ama şimdi yaşlanınca eskisi kadar çabuk dönemiyor.

Hatırladım.Sapancada görmüştüm selçuk beyi

Gönderim Zamanı:
bir pasta nelere kadir 

Yok canım pastayla ne ilgisi var :whistle::paraci:

Burdan uçakla yollucam pastanızı :shock:

Gönderim Zamanı:
keşke gelseydin togay.neyse kısmetse seneye olan buluşmayı antalyada yaparız.bu sefer kesin orda olursun zaten.seni aramızda görmek isteriz 

Ben de çok gelmek isterdim ama özellikle yakın bir tarihte evlenmem durumu biraz daha zora soktu. Ayrıca organizasyona sen de yardım etceksen öbür sene buluşmayı seve seve Antalya'da yaparız Offansive.

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar

Cumartesi günü TAİ'ye Ulus veya Kızılaydan nerden otobüs kalkıyor ?

Kalkış saatleri ?

Birde Pazar günüde turnuva devam edecek mi ?

Bilgilendirirseniz sevinirim.

Gönderim Zamanı:
Ben de çok gelmek isterdim ama özellikle yakın bir tarihte evlenmem durumu biraz daha zora soktu.

Togay yoksa hanım mı izin vermiyor? :D:

Gönderim Zamanı:

ben bu akşam yola çıkıyorum.:D: ama kötü bi haber yalnız çıkıyorum. geno izin alamadı. :(:

ankarada görüşürüz byes

Gönderim Zamanı:

Benim birkaç sorum vararkadaşlar cumartesiyle ilgili olarak:

Salona seyirci olarak gelebiliyormuyuz? yoksa gelen tüm üyelerin turnuvaya katılmak gibi bir zorunluluğu olacak mı?Bir de TAI'ye giriş-çıkış sırasında sorun yok di mi?yani her gelen içeri rahatça girebiliyormu ?

teşekkür ederim

Gönderim Zamanı:
Togay yoksa hanım mı izin vermiyor?

İşte bak gelemeyince hemen çeşitli yorumlar yapılıyor; yok pasta almaktan kaçtı, yok hanım izin vermiyor... :P:

Hanımın izin vermemesi değil de, ufak tefek eksiklikler dolayısıyla halen evle uğraşmamız, bir de insanları yavaş yavaş eve davet etmemiz kastettiğim. :fildir:

Gönderim Zamanı:
ben bu akşam yola çıkıyorum.:D: ama kötü bi haber yalnız çıkıyorum. geno izin alamadı. :(:

ankarada görüşürüz byes

arno biz burakla ankaradayız...05332525381 benim numaram...ara bizi görüşelim

Gönderim Zamanı:

simdi yarın bulusuyoruz degilmi???

katılım listesinde bi sorun yok sabah baslıyoruz program hakkında organizatorlerden biri kısa bir tanıtım acıklaması yaparsa iyi olur bence kimsenin aklında soru isaretleri kalmasın kacta TAİ DE olmamız gerekiyor gibisinden ???

sevgiler saygılar :bonus:

• 1 month later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 340 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..