Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

bir de fiyatlarını yazsaydınız..

:alkis::dans:

Bir işe başlamışsınız bari tam yapsaydınız da fiyatlarını yazsaydınız. Nereden sipariş veriyoruz vs hiç belli değil. Yok ı ıh bu topic olmamış :down:

Gönderim Zamanı:

bir de fiyatlarını yazsaydınız..

2 ay öce Butterfly defance 2 modeli tahtanın fiyatı 135 tl idi şimdi 210 tl ..Birde bu ülkede eflasyon var diyorlar..

Fiyat yazılsa ne farkedecek ki tamamı ithal malzeme...

Masatenisi com var... hazerspor var...spin spor var..masatenisi market var...kısacası var oğlu var..Az bu sitelere bakın derim...güncel fiyatları görürsünüz..

Dışarıdanda alabilirsiniz forumu araştırırsanız yada googla sorarsanız bulabilirsiniz..

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Zaman zaman bu tip durumlar yaşıyor forumumuz. Göktaşı yağmuru gibi 3 - 5 başlık alıyor nasibini , sonra geciyor paniğe gerek yok.

• 5 months later...
  • 4 years later...
Gönderim Zamanı:

DR. NEUBAUE Barricade TAHTASINI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SADECE 52 GR AĞIRLIĞINDA... DEF. TAHTASI İSTİYORUM BH TIBHAR GRASS D TECS 0.5 FH XIOM VEGA ERUOPE (MAX.) DÜŞÜNÜYORUM ? BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. 

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 68 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..