Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

çankırıda rakip kalmadı artık aynı kişileri yenmekten bıktım bilegine güvenenleri çankırıya bekliyorum gelirseniz sevinirim

Gönderim Zamanı:

Merhaba,

Ankara'da veteran kategorisinde veya diğer kategorilerde oynayacak arkadaşlar arıyorum, oynayacak yer sorunu yok ilgilenen olursa mesajlarınızı bekliyorum.

Gönderim Zamanı:

Keşke sen yakınlar da olsaydın da maç yapsaydık çünki ben de yenmekten bıkanlardanım.yenilmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum. :thup:

Gönderim Zamanı:
Merhaba,

Ankara'da veteran kategorisinde veya diğer kategorilerde oynayacak arkadaşlar arıyorum, oynayacak yer sorunu yok ilgilenen olursa mesajlarınızı bekliyorum.

Amatör olarak masa tenisi oynuyorum.Batıkentte oturuyorum.Yakın bir yerde oynayacak yer ve amatör oyuncular arıyorum.Bilginiz varsa bu konularda yardımcı olur musunuz?Selamlar.

Turhan Çimen

Gönderim Zamanı:

Turhan bey,

Benimle iletişime geçersiniz uygun bir zaman belirleyip oynayabileceğimizi düşünüyorum. 532 351 59 77 Selam ve sevgilerimle.

Gönderim Zamanı:

ben ankarada değilim ama ben sana birisini tavsiye edebilirim bak evren diye bir üye war onla konuş o iyi oynar tenisi :thup: istersen onunla irtibata geçebilirsin

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Fırat meraba. Bana yenildiğini unuttun herhalde. Neyse tekrar yenerim önemli değil. Canın yenilmek isteyince bizim okula gel. :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 458 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..