Jump to content
Masatenisi.org Forum

Masatenisine En çok önem Nereden

gelişmiş illerimizden masatenisine en çok önem verenler  

128 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

bencede İstanbul ama Denizliyi'de unutmamak lazım teşekkür ederiz ŞEVKİ HOCAM!!!!!!! :wee:

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar gerçekten denizli!yi de unutmayalım.Denizlide de çok sporcu yetişmektedir.Ama ben anketteki küçümsemek gibi olmasın diyarbakırı anlayamadım.Mesela yerine Adana konulabilirdi

Gönderim Zamanı:

bence ıstanbulu bu ankete katmak yanlıs olur cunku ıstanbuldakı ımkanlar hıc bır ılımızde yok... ıstanbulu saymazsak bence bursa .

Gönderim Zamanı:

balıkesir i es geçmemek lazım balıkesirde masa tenisine çok ilgi olduğunu duydum ve bana gelince alanya da oynayan bir tane bile oyuncu yok.kendi yetiştirdiğim çocuklar universitede bu yüzden antrenman namına hiçbirşey yapamıyorumantalya ya gitneyi planlıyorum ama herseferinde mutlaka bişey çıkıyor

bu arada alanya ya yolu düşen olursa mutlaka beklerim.(raketinizi unutmayın)

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

masa tenisinin bu donemlerde en çok gelistiği illerden biniside kırklareli(minik sporcular) ama sanırım buyuk sehirler dendiği için ve sporcuların minik olduğu için ankette yok.

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

mesajlara baktımda bir arkadaşımız istanbulu bu oylama da ayrı tutmak lazım demiş bence haklı bu işin başındaki kişiler istanbula yatırım yapıyorlar hep neden bilmiyorum ama başka illere hatta bazı illere top bile destek verilmiyor ama ben ce bu ankette bursa nın şansı çok benim görüşüm bu

• 2 months later...
  • 1 month later...
Gönderim Zamanı:

şu andaki durumunu bilmiyorum ama bizim zamanımızdaki Antalya (yaklaşık 10 sene öncesi :) ) gayet ciddiydi bu konuda.

Gönderim Zamanı:

Adanalı değilim, herhangi bir bağım da yoktur Adana ve Adana'lılarla ama böyle bir anket yapıp da Adana'yı yazmazsanız ayıp etmiş olursunuz. Türkiye'de masa tenisine çok önem veren, sayısız sporcu yetiştiren bu ilimizi nasıl atlarsınız inanamadım. Bu anketi düzenleyen arkadaşın Adana masa tenisi camiasına bir özür borcu olduğunu düşünüyorum

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

bizim antrönörümüz(doru mu oldu:$)türkiyede masa tenisinde e önemli yer eskişehir anadolu üniw de her zaman kendiside dünya derecesi elde etmiş çok geçmiş yıllarda hep övünür ben ilmiorum bu işler nsl..

Gönderim Zamanı:

ıspartada var ama eskisi kadar ilgi ve alaka kalmadı artık çünkü ögrencilerin artık ilgileri ve alakalları okullar o nedenle fazla ilgilenemiyorlar. Nüfus oranına göre bakıldıgında ısparta daha fazla ilgi var derim ben istanbulun nüfusuna göre orası çok olacak tabii ve büyük kulüp ve sponsorlar orada daha fazlavar o nedenle istanbul derim !!!!

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 557 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..