Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

masa tenisi org forum sitesi ve sadettin bey,ertan bey,ongun,aataman,ibrahima,güvenozbayrak,mustafa bey,hakan kırık bey okulumuza yapmış oldukları masa tenisi malzemelerinden dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyor ve malzemelerin , öğrencilerimin resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Gönderim Zamanı:
masa tenisi org forum sitesi ve sadettin bey,ertan bey,ongun,aataman,ibrahima,güvenozbayrak,mustafa bey,hakan kırık bey okulumuza yapmış oldukları masa tenisi malzemelerinden dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyor ve malzemelerin , öğrencilerimin resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum.

post-8293-1230396037_thumb.jpg

post-8293-1230396083_thumb.jpg

post-8293-1230396204_thumb.jpg

Gönderim Zamanı:

Bu görüntü bozulmadan Allah tamamına erdirsin diliyorum..

ktm

Gönderim Zamanı:

Bu güzel çocukların başarılarını görebilmenizi dilerim hocam. Böyle daha çok öğrenciniz olur inşallah. Kolay gelsin. :thup:

Gönderim Zamanı:

Bu gözlerdeki pırıltıyı görmek çok mutlu ediyor insanı. Umarım bu sporu çok sever ve keyif alırlar. Başarılarınızın devamını diliyoruz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 252 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..