Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Elimde yinhe tahta var, satın almadım. Sapında excellent yazıyor, 94 gr ağırlığında, off sınıfında, sadece tahta katmanlar içeren bir tahta. Ancak yinhe ürünlerinde u, h, w, t gibi isimlendirmeler var. Benim tahta bunlardan hangisine giriyor anlamadım. Bu tahtayı tanıyanınız varmı :huh:

Gönderim Zamanı:
yinhe sitesine baktın mı? Yinhe

Baktım, sapı carbon juniper soul t2 ye benziyor, koyu kahverengi sap ve üzerinde kırmızı yinhe simgesi var. Ama o değil. Çünkü kafa kısmı üzerinde wood yazıyordu, karbon içermiyor. Sanırım ilknurspordan alınmış.

Kafa kısmında wooden 898 yazıyor.

Gönderim Zamanı:
Baktım, sapı carbon juniper soul t2 ye benziyor, koyu kahverengi sap ve üzerinde kırmızı yinhe simgesi var. Ama o değil. Çünkü kafa kısmı üzerinde wood yazıyordu, karbon içermiyor. Sanırım ilknurspordan alınmış.

Kafa kısmında wooden 898 yazıyor.

Düzeltilmiş Link

Baktım demişsin ama bu değil mi senin tahta? Haçen pi tikla da bak bakayum bu midur, deil midur?

Hizmetide sınir yokidur daa.

Gönderim Zamanı:
Düzeltilmiş Link

Baktım demişsin ama bu değil mi senin tahta? Haçen pi tikla da bak bakayum bu midur, deil midur?

Hizmetide sınir yokidur daa.

Baktım demiştim çünkü direk yinheturk sitesine bakmıştım, o linkten değil. Bu arada Karadenizli olmadığımdan cevabım böyle oldu kusura bakmayın. Bu arada yeri gelmişken,

EVET TAHTAM BU :hehehe:

Kimliksiz bir şekilde bende duruyordu, emeği geçen herkese teşekkürler :D:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 407 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..