Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:
süpriz oynamışsın selim abi? tiyo mu aldın yoksam?

Evet abim çevrem geniştir buna oyna dediler, çok kazanırsın..

ktm

• İleti 101
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Gönderim Zamanı:

Ma lin çok formda ma lin alır.Finaldede wang liqin ile oynar.

Gönderim Zamanı:

bendim 4 kişiden biri.. son oynadığı maçlarde ben şampiyon olcam havası vardı :P:

Gönderim Zamanı:

Dünya listesinde çok çok genç bi oyuncuv ar adını hatırlayamıycam kazanma oranı %90 larda ... Yani yüzdeye göre bakıldığında dünya 1.si...sürpriz olarak ona verirdim oyu ankette olsaydı...

Gönderim Zamanı:
Ma lin çok formda ma lin alır.Finaldede wang liqin ile oynar.

ma lin nasıl çok formda yaw bu bilgiyi nereden aldın.adamın solüsyon yasağıyla başı dertte istediklerimi yapamıyorum diyor sende çok formda diyorsun

Gönderim Zamanı:

oh sang eun olimpiyatta ma lin e çok şansız yenildi, maçı alabilirdi. Bu sefer şansının olacağını düşünüyorum.

timo boll diyenlerede şaşıyorum oh sang timo ya toplam 4 sette 15 sayı vermedi çok çok rahattı yani

Gönderim Zamanı:

Dünya şampiyonasına katılmak için olimpiyat gibi maç mı yapıyorsun baraj filan mı var?

Gönderim Zamanı:

KİŞİsel düşüncem formunu yakalarsa wang ligin ikinci malin olur timo veya hao 3. ve 4. olur

Gönderim Zamanı:

valla ben birini diğerine göre kıyaslayacak durumda değilim.Fakat oh sang denen herifin izlediğim videolarıyla öldürücü bir oyununun olduğunu sanıyorum.Müthiş bir bekende sahip.Şampiyon olurmu bilmem ama ona oy verdim.

Gönderim Zamanı:
Dünya listesinde çok çok genç bi oyuncuv ar adını hatırlayamıycam kazanma oranı %90 larda ... Yani yüzdeye göre bakıldığında dünya 1.si...sürpriz olarak ona verirdim oyu ankette olsaydı...

Sanırım Xu Xin den bahsediyorsun. Şimdilik onun bile böyle bir beklentisi yoktur herhalde ama istikrarını bozmazsa ileride olabilir.

Oylamaya baktığım zaman daha ziyade duygusal davranıldığını görüyorum. Timo Boll, Ma Long ve Ma Lin den fazla oy almış <_< .

Gönderim Zamanı:

Ma Lin

Sebep ?

Kişiliği..

Jan Ove Waldner'den sonra en çok sevdiğim diğer bir masa tenisi oyuncusu..

Gönderim Zamanı:
Ma Lin

Sebep ?

Kişiliği..

Jan Ove Waldner'den sonra en çok sevdiğim diğer bir masa tenisi oyuncusu..

nasıl bir kişiliğe sahip bu arkadaş ? pek tanımam da..

Gönderim Zamanı:
nasıl bir kişiliğe sahip bu arkadaş ? pek tanımam da..

Ne yani yazdığın bu 12 adamı iyi tanımıyormusun, bizide yanıltın bende sen tanıyorsun bunlar iyi insanlardır diye oyumu attım..Söyle bunlara kefil değilsen bende oyumu geri alayım o zaman..

ktm

Gönderim Zamanı:

ma lin'i kişiliği yönünden seven birini ilk defa gördüm de şakayla karışık bir sorayım dedim sevgili abim =)

Gönderim Zamanı:
ma lin'i kişiliği yönünden seven birini ilk defa gördüm de şakayla karışık bir sorayım dedim sevgili abim =)

Anladım da, sevgili abimi okurken bir an için ablam diye okudum,az daha karizmayı çizdiriyorduk.

ktm

Gönderim Zamanı:

Baktığımda koreli ryun hiç oy almamış o da iyi oyuncu bence güçlü birileri ile karşılaşırsa turnuvanın kaderini değiştirir.Ayrıca sorumu hala soruyorum.

Gönderim Zamanı:
Baktığımda koreli ryun hiç oy almamış o da iyi oyuncu bence güçlü birileri ile karşılaşırsa turnuvanın kaderini değiştirir.Ayrıca sorumu hala soruyorum.

Evet 2004 Athens Olimpiyatlarında yarı finalde Jan Ove Waldner'i yenmişti. Finalde ne yaptı bilmiyorum ama. İyi bir penholder burdaki oylar birazda sempati duyulan kişilere gidiyor sanırım :) Benim gibi aynı :P Ma Lin.. ^^

Gönderim Zamanı:
Evet 2004 Athens Olimpiyatlarında yarı finalde Jan Ove Waldner'i yenmişti. Finalde ne yaptı bilmiyorum ama.

şampiyon oldu.

Gönderim Zamanı:

Ben fikrimi değiştiriyorum.Ryu seung min alır.Joo see hyuk da sürpriz çıkış yapa bilir.Ama Ma lin yeni solüsyona alışmak için 2kat fazla antrenman yapıyor bunu da görmezden gelmeyelim.

Guest Hüseyin Adalar
Gönderim Zamanı:

wang liqin (biraz da temenni)

2000 li yillarin gercek efsanesi wang liqin i hep es geçiyor forum, varsa yoksa ma lin.

en cok kazanan, en uzun süre 1.sirada kalan ve teknigi en iyi olan oyuncu wang liqin.

ayrica buyuk maclarda da ma lin e karsi genelde üstün.

1.sirada iken de forum hep mesafeliydi wang liqin'e, neden acaba?

waldner den bu yana bu kadar guclu ve teknik baska bir oyuncu var mi bilmiyorum.

Gönderim Zamanı:

duygusal ve mantıksal olarak timo boll diyorum.son günlerde çok gelişme gösterdi su bazlıya tamamen uyum sağladı.

Gönderim Zamanı:

hüseyin adalara katılıyorum bence de wang liqin şampiyon olur. gerçektende oyun tekniği ve masa hakimiyeti çok iyi durumda. çok güçlü forehandı var. gönlüm onun kazanmasından yana.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 404 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..