Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

turnuva tüm kategorilerde 7 mart 2009 cumartesi günü yapılacaktır, ilgilenenlere duyurulur, şimdiye kadar olmamış ama finaller yetişmezse pazara sarkma durumu olurmuş, 7-8 yıldır böyle bir durum olmamış

Gönderim Zamanı:

inşallah bizde trabzondan gelmeyi istiyoruz :gulumse: haber verdiğiniz için tesekkürler :gulumse:

Gönderim Zamanı:

turshan bey büyük bir zevkle gelmeyi istiyorum ama aydından cayeline gelmeye üşeniyorum (yaşlanıyormuyum ne:))) java script:add_smilie(":fildir:","smid_10"):fildir: :fildir:

Gönderim Zamanı:

tufan hocam düşünmen yeter, aydın çok uzak, inşallah ulusal bir turnuvada buluşuruz, katılacak herkese başarılar diliyorum

Gönderim Zamanı:

turushan hocam merhaba turnuvanın tam olarak nerede ve saat kaçta başlayacağını söyleyebilir misiniz?Bizde buradan ona göre yola çıkarız...

Gönderim Zamanı:

tüm kategorilerde 7 mart cumartesi günü saat 9da kayıtlar başlayacaktır, turnuva çayeli kazım ayvaz kapalı spor salonunda yapılacaktır

Gönderim Zamanı:
merhaba, gel buyur hocam, kapımız herkese açık, ama istanbuldaki turnuvalar bırakılıp gelinir mi orasını bilemem :lol:

Her turnuvanın yeri ve zevki başkadır. :gulumse:

Gönderim Zamanı:
merhaba, gel buyur hocam, kapımız herkese açık, ama istanbuldaki turnuvalar bırakılıp gelinir mi orasını bilemem :lol:

HOCAM TURNUVA TECRÜBEM SIFIR HEYCAN YAPARSA YA. )) LİSANS GEREKMİYO SANIRIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

Gönderim Zamanı:

deplasmanda istediğim sonuçlara ulaşamadım ama büyük bir tecrübe kazandığımı düşünüyorum şimdide kendi evimizde sahaya çıkıcağız buda benim için avantaj... :tpdance:

Gönderim Zamanı:
deplasmanda istediğim sonuçlara ulaşamadım ama büyük bir tecrübe kazandığımı düşünüyorum şimdide kendi evimizde sahaya çıkıcağız buda benim için avantaj... :tpdance:

Şansınız bol olsun o zaman..

ktm

Gönderim Zamanı:
7-8 mart 2009 tarihinde çayeli kapalı spor salonunda kurtuluş turnuvası düzenlenecektir, katılmak isteyenlere duyurulur

selamün aleyküm .çok istememe rağmen katılamicam.mevlit kandiline denk geliyo.inşallah yakında bi haber daha verirsiniz.size başarılar

Gönderim Zamanı:

Trabzondaki turnuvada yaptığım ilk 2 maçı kaybettim ve elendim ama hiç önemli değil benim için önemli olan oynamak bu benim için en büyük ödül haftaya ölmez sağ kalırsam Rizedeyim görüşmek dileğiyle şimdiden katılacak olan bütün arkadaşlara başarılar dilerim...

Gönderim Zamanı:

Gelmek isterim fakat Bayburt - Çayeli arası 7 saat :uzgun: eğer nöbet tarihlerimi ayarlayabilirsem gelmeye çalışcam...Şimdiden tüm sporculara başarılar... :P:

Gönderim Zamanı:

bir aksilik çıkmazsa inşallah cumartesi günü rizedeyiz. trabzondan otobusle gelecezz belediye otobüs ayarladı sanırım... :D: ;):

Gönderim Zamanı:

herkese selam.biz de giresundan 4-5 kişi katılamayı düşünüyruz.görüşmek üzere.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 473 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..