Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar benim gibi bir ekipman cahili için yardımlarınız rica edeceğim.

clipper oversize, green power lastikler kullanıyorum.

tahta bana çok kaba gelmeye başladı ve son zamanlarda değişiklik yapmak istiyorum. masaya yakın olarak daha etkili bir kombinasyon arıyorum. tensor lastikerimden yeni nesil butterfly lastikere geçsem acaba oyunum çok etkilernirmi. meslea ben maze tahtaya g3 ya da g3 fx düşünüyorum .

önerilerinizi özellikle tahta için olmak üzere ekipman yardımı rica ediyorum.

selamlarımla

Gönderim Zamanı:

tahta bana çok kaba gelmeye başladı ve son zamanlarda değişiklik yapmak istiyorum. masaya yakın olarak daha etkili bir kombinasyon arıyorum. tensor lastikerimden yeni nesil butterfly lastikere geçsem acaba oyunum çok etkilernirmi. meslea ben maze tahtaya g3 ya da g3 fx düşünüyorum .

selamlarımla

Sriver'ın üçüncü türevi olan G3 ve G3 Fx lastikleri su bazlı kullanım için uygun lastikler

Ancak her lastikte olduğu gibi bu lastikleri seçerken de lastik kalınlığına dikkat etmernizi öneririm

1.9mm ideal olur.

G3 fh, G3 fx ise bh için uygun olabilir

Sevgiler

Gönderim Zamanı:

selamlarımla

G3FX his olarak Tensor kıvamında, mevcut lastiğinizden hız ve spin olarak bir nebze daha iyidir sanırım. Butterfly'ın diğer yeni nesil lastik serisi Tenergy. 05 versiyonu şahane spin üreten, sert, hızlı fakat his olarak biraz zayıf bir lastik. 64 versiyonu biraz daha yumuşak Bryce'ı andırıyor. Tenergy serisinin performansı G3 lere oranla daha yüksek fakat kontrolu bir miktar daha düşük.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 306 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..