Jump to content
Masatenisi.org Forum

Siz Olsanız Bu İki Robot Seçeneğinden Hangisini Tercih Ederdiniz?yorum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar İkinci El 1050 ytl ye az kullanılmış Robopong 2040 robot almayı düşünüyorum. Siz olsanız sıfır 1130 ytl ye 1040'mı alırsınız yoksa 1050 ytl'ye az kullanılmış 2040 modelini mi? (Alacağım Arkadaş Amerika'dan getirmiş, kendisini tanımıyorum, kargo ile teslim alacağım) Bu robotla ilgili bilgisi olan olmayan herkesin yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler...

DONIC-NEWGY ROBOPONG 2040 ÖZELLİKLERİ

Neden Robot:

Robot sayesinde oyunda zayıf yönlerinizi çalışarak geliştirebilirsiniz.

Yetişmekte olan oyunculara bıkmadan top atabilme özelliği ile çalıştırıcılara en büyük yardımcıdır.

-Dakikada 90 topu 20 ile 120 km. hızında atabilir.

-Kumanda panosundan 1-10 arası değerlerde top hızını, top sıklığını ve salınım miktarını ayarlayabilirsiniz.

-Top atma kafasının arkasında bulunan ayar bölümünden masanın hangi bölümlerine top atacağını seçebilirsiniz.

-Top kafasını ekseni etrafında döndürerek düz kesik servis, her iki yöne yan kesik servis, doğrudan spinli servis veya masanın karşı yönüne de aynı seçeneklerle atış yaptırabilirsiniz. Kısacası her türlü servis ve atış kombinasyonu yapabilirsiniz.

-Oscillatörü seçtiğiniz değişik yerlere monte ederek, köşeden köşeye ve değişik backhand ve forehand kombinasyonları elde edebilirsiniz.

-Geri atılan toplar asansör sistemi sayesinde birkaç saniyede yeniden kullanılır hale gelir. -ROBO-PONG 2040 ağı ille birlikte katlanarak kolayca taşınıp birkaç dakika içinde yeniden monte edilebilir.

-Ağı fiyata dahill, taşıma çantası fiyata dahil değildir.

-Bütün parçalar tedarik edilebilir.Ağırlığı: 8 kg.

-3 dakikada sökülebilirve 3 dakikada monte edilebilir.

DONIC-NEWGY ROBOPONG 1040 ÖZELLİKLERİ

Bu model oyunu ilerlemiş oyuncular içindir.

540 modelinin bütün özelliklerini taşımasına ilave olarak daha çok sıklıkta top atma ve daha fazla spinli ve hızlı top atma özelliği vardır. Kontrol panosu üzerinden ayarlanarak maksimum 8 ayrı noktaya top atabilir. İlave edilmiş top sepeti sepet kapasitesini 200 topa çıkarır.

Robopong 1040 modeli kolisi içinde şu parçalar bulunur

-Top fırlatıcı ana ünite (salınım özelliği vardır)

-Top kovası (ilave top sepeti ile toplam 200 adet top alır)

-Hız , top sıklığı ve salınım özelliği ayarlama kontrol panosu.

-220 va adaptör

-Robot ile kontrol panosu ara kablosu

-Kullanıcı el broşürü

Gönderim Zamanı:

Sitemizden Alıntı 1040 kullanan bir arkadaşın 1040 ve 2040 modeli ile ilgili yorumu şu şekilde.

eğer filesi ile robotu birlikte olan modelleri alırsanız. robotu istediğiniz gibi konumlandıramazsınız.robor her zaman belli yükseklikte ve masanın ortasında kalır. gelen toplar da her zaman masaya yukardan geniş açı ile gelir. oysa 1040 da robotu masanın üstüne ortaya, kenara, öne, masadan geriye, yana bir sehpanın üstüne çapraza, servis konumuna, ve ağzı ile masa arasındaki mesafe azalacak şekilde ve karşıya daha düşük açılı gelecek şekilde alta alabilirsiniz (şekil 1). ama bunların hiçbirini 2040 ile yapamazsınız.robotun ağzı her zaman masadan 40 cm yukarda ortada ve masa bitiminde olacaktır. masadan geri almak i sterseniz bu imkansız bunun için ayrı aparat satılıyor. ve attığınız topları ağa getirebilmek için gereken açı azalır

1040 ile bir ağ alırsanız ağıda sağa sola kaydırabiliyorsnuz böylece bir tarafta kalan boşluk açısına göre robotu istediğiniz kadar geriye alırsınız (şekil2). topları da masada ağın olduğu tarafa atarsınız. yada servis için köşeye konumlandırısınız. 2040 yada asansörlü robotlarda bunu yapamazsınız.

bir kaç olmsuzluk ise:

1. boştop atmaması (ama sanırım bu topları atabilen robotlar 1040 a göre çok çok pahalı)

2. 200 top almasına rağmen toplar biitnce toplamak zorundasınzı. ama bence sorun değil.

çevremde yenecek adam kalmayınca bir ara satmak istedim ama hiç heveslisi olmadı.

daha önce bu tür bilgileri girmiş tim sonra satmaya karar verince reklam oluyor diye kaldırmıştım.

herkese selamlar

Gönderim Zamanı:

sanırım yazıyı yazan arkadaş 1040 modelini övmüş..e bu durumda sizde 1040 ı tercih edin..hem ikinci elini almayı düşündüğünüz 2040 ile fiyatı nerdeyse aynı..

Gönderim Zamanı:
sanırım yazıyı yazan arkadaş 1040 modelini övmüş..e bu durumda sizde 1040 ı tercih edin..hem ikinci elini almayı düşündüğünüz 2040 ile fiyatı nerdeyse aynı..

2040 modelinde osilatör var ve bununla ilgili açıklamada; "Oscillatörü seçtiğiniz değişik yerlere monte ederek, köşeden köşeye ve değişik backhand ve forehand kombinasyonları elde edebilirsiniz." Bu benim için çok önemli bir özellik ayrıca asansör sistemi sayesinde topların sürekli geridönüşümü sağlanabilmekte.Kafasını cevirerek her türlü servis ve atış kombinasyonu yapabilirsiniz.Denilemekte ki bunu 1040'ı değişik yerlere yerleştirmek süretiyle yapmak mümkün.

1040 modelinde ise Top fırlatıcı ana ünite (salınım özelliği vardır) şeklinde bir açıklama var burada ki salınım ifadesi acaba değişik kombinasyonlar elde etmekle ilgili mi eğer öyle ise 2040'ın yaptığı işin aynısını yapıyor demek. Yoksa acaba top gönderi hızı ile ilgili mi? Önerileriniz benim için çok değerli lütfen bir cümle de olsa yorum.

Gönderim Zamanı:

1040 ta da osilatör var. 1040' çok sık olmasa da kullanıyorum ve çok memnunum. Robotun 2040 gibi ağa bağlı yani sabit olmaması büyük avantaj. Zaman zaman masadan daha alçak bir yere (sandalye vb) koyarak daha gerçekçi servis karşılama vb vuruşları çalışmak mümkün. Ayrıca robotun konumun da değiştirerek farklı varyasyon elde etme şansınız var. Eğer ağı ile birlikte alırsanız 2040'tan tek dezavantajı top beslemek olacaktır. 200 topluk haznesi var. Besleme çok önemli değil bence.

Özetle 1040 kesinlikle daha iyi bir tercih. Ama sizin 2040 için bulduğunuzda oldukça iyi bir fiyat.

Gönderim Zamanı:
1040 ta da osilatör var. 1040' çok sık olmasa da kullanıyorum ve çok memnunum. Robotun 2040 gibi ağa bağlı yani sabit olmaması büyük avantaj. Zaman zaman masadan daha alçak bir yere (sandalye vb) koyarak daha gerçekçi servis karşılama vb vuruşları çalışmak mümkün. Ayrıca robotun konumun da değiştirerek farklı varyasyon elde etme şansınız var. Eğer ağı ile birlikte alırsanız 2040'tan tek dezavantajı top beslemek olacaktır. 200 topluk haznesi var. Besleme çok önemli değil bence.

Özetle 1040 kesinlikle daha iyi bir tercih. Ama sizin 2040 için bulduğunuzda oldukça iyi bir fiyat.

İbrahima arkadaşım o zaman kaydadeğer tek fark asansör diyebiliriz değil mi? 1040 modelinde kumanda var mı? varsa hangi fonksiyonlara sahip. Asağıda kıyaslama olması için resmi sitesinden alıntı değerler. Google çeviri sağolsun.

Robo-Robot Modeli olarak Pong Özellikler ITEM 540 1040 2040

Dakika başına Toplar, max. 63 94 94

Dakika başına Toplar, dk. 13 26 26

Top hızı (MPH), max. 70 75 75

Top hızı (MPH), dk. <10 <10 <10

Top kapasitesi, 40mm 86 200 120 *

Top kapasitesi, 38mm 93 240 120 *

Ağırlık (lbs.) kutulu 8,7 12,4 23,1

Ağırlık net (lbs.) 5,6 8,4 17,4

Ağırlık, robot sadece (lbs.) 4,6 5,6 13,3

Boyutlar, kurulum (g / y / d inç olarak) 12/20/8 13/20/9 60/31/18

Boyutlar, katlanabilir n / a n / a 14/32/11

Osilatörün aralıkları 0 8 8

Uzaktan kumanda ** S, K, P S, E, O, P S, E, O, P

* Önerilen kapasite, top yeniden

** S = Hız, F = Frekans, O = osilatör, P = Güç

Bazı özellikleri biraz Robot Robot göre değişebilir.

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar tabloyu düzenlemeyi denedim ancak kaydedince yine eskisine dönüyor karışık görüntü için özür dilerim.Ancak yine de anlaşılır sanırım

Gönderim Zamanı:

Eğer top oraya buraya kaçmayacaksa top toplamak o kadar da fark ettirmez. Top toplamak için çöp toplayıcıların kullandığı büyük faraşlara benzer araçlar var.

Gönderim Zamanı:

Robotu koyacağım mekan küçük olduğu için file olmasa bile toplama yönünde çok büyük sıkıntı olmaz. Ancak şuan olmasa bile ileride file almayı düşünüyorum.

File dahil 1040 modeli 1140 YTl kadar Kullanılmış olan 2040 modeli ise 1050 YTL yorum yapan arkadaşların yorumlarına göre tek fark top geri dönüşümünü sağlayan asansör sistemi ve file . Kullanılmış olan 2040 Amerika'dan alınmış ve olası bir problemde garanti konusunda sıkıntı yaşayabilir.Ayrıca ürünü kargo ile teslim alacağım sadece fotoğrafını gördüm. Hangisini tercih etmeliyim.

Sizler ne dersiniz? Donic Robopong Satışı Yapan iki tane site var.

1- https://www.hazerspor.com/index.php?cPath=1...e9b9754008af1bf

2- http://turkmasatenisi.com/donic_diger.php (Fiyat KDV Hariç) KDV % Kaç oluyor arkadaşlar.

Gönderim Zamanı:

File olursa top toplamak zorunda kalmazsanız.File çok önemli mutlaka alın. Ben bir de büyük boy akvaryum ağı aldım (10lira civarında). Yerden topları onunla topluyorum. Sabit olması 2040'ı daha sınırlayıcı hale getirir diye düşünüyorum.

Gönderim Zamanı:

Onay Spor'daki (turkmasatenisi.com) fiyatlar güncel olmayabilir. Onur Bey'e mail atarak veya arayarak fiyat almanızı tavsiye ederim.

Fileyi kendiniz de yapabilirsiniz. Burda bi abimiz yapmış, toplar filenin alt kısmında toplanıyor, ordan bir koliye döküp top haznesine aktarıyorsunuz. Ekonomik bir çözüm.

Ancak robot konusunda ben de çok hevesliydim. Bir süre denedim, çok faydalı olduğunu düşünmüyorum şu anda. Özel şartlarda alınabilir. Sizinle oyanayacak, seviyenize yakın arkadaşlarınız varsa robotu bir süre denemeden düşünmeyin derim.

Gönderim Zamanı:

Sıfır almak her zaman daha mantıklı, tahta lastik desen bir şey diyemiyeceğim ama makina bu garantisi, muhattabı, şusu busu gerekli makina çıt dese sende tık diyeceksin, tek başına çağreler arayacaksın veya ona buna soracaksın, sıfır öylemi her zaman bir rahatlığı var. Gerçi gönlün yüksek ikinci el modeli almaktan yana ama aklın sıfır diyor.

Aklını kullan bence yanılmazsın.

ktm

Gönderim Zamanı:

Teşekkürler arkadaşlar 1040 için birkaç güne sipariş vereceğim ancak onayspor yada hazerspor ikisinden birisi olacak. Ancak birkaç aklıma takılan soru vardı bir iki kez bu firmalara mail gönderdim henüz cevap gelmedi. Bu nasıl bir ticaret anlayışıdır onu da çözemedim. Neyse hüsnüniyet diyelim işlerinin yoğunluğuna verelim.

Gönderim Zamanı:

tel ederseniz yanıt verirler. 1040 ın haznesi 200 top. zamanım olmadığı için kullanamıyorum ama

ben memnunum.

Teşekkürler arkadaşlar 1040 için birkaç güne sipariş vereceğim ancak onayspor yada hazerspor ikisinden birisi olacak. Ancak birkaç aklıma takılan soru vardı bir iki kez bu firmalara mail gönderdim henüz cevap gelmedi. Bu nasıl bir ticaret anlayışıdır onu da çözemedim. Neyse hüsnüniyet diyelim işlerinin yoğunluğuna verelim.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 463 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..