Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

stiga tahtaların kafa ebatlarını öğrenmem lazım..bu bilgilere nasıl ulaşabileceğimi bilen varsa sevinirim..şimdiden teşekkürler..

Gönderim Zamanı:

www.tak9.com

arama motoruna model ismi yazarsan ulaşabiliyorsun, güncel tahtaları da bulabilirsin

aşağıdaki linkte stiga tahtalar var, hangisini istiyorsa üzerine tıkla, açılan sayfanın en alt kısmına doğru o tahtanın ölçülerini görebilirsin

stiga tahtalar

Gönderim Zamanı:
www.tak9.com

arama motoruna model ismi yazarsan ulaşabiliyorsun, güncel tahtaları da bulabilirsin

saol Turushan abi..burayı biliyorum ama çince yazılar görünce gözüm korktu çıktım direk :D:

Gönderim Zamanı:
saol Turushan abi..burayı biliyorum ama çince yazılar görünce gözüm korktu çıktım direk :D:

yukarıdaki mesajdaki linke tıkla abim ;):

• 5 months later...
Gönderim Zamanı:
www.tak9.com

aşağıdaki linkte stiga tahtalar var, hangisini istiyorsa üzerine tıkla, açılan sayfanın en alt kısmına doğru o tahtanın ölçülerini görebilirsin

stiga tahtalar

tak9.com'a ulaşamıyorum, tüm tahtaları içeren bildiğiniz benzer site-siteler var mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 112 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..